Alev12 Eşim hiç sevmiyor 69 yaaa. Hâlbuki ben çok seviyorum 🤦

Alev12 tamam canım saol önce ben vaşlıyımda bakıyım nasıl olcak umarım utancımı yenerim

Asking insan kocasından utanır mı açacaksın alacaksın kocanda bu benim karım mı diyecek 😂

BQuen ciddimisin yaaa taktikler ne ahahahhahahahahh😂😂😂

Olivetti vuhhuv yaa hahahha doğru yav ne utancam değilmi deeee işte orda tıkanıyore 🤣🤣 yapacam ama iyi gaza geldim burda 🤣

Asking ben de ilk kez yaptım 1 hafta oluyor rakı gecesi yapmıştık alkolün etkisiyle yaptım oldu yani beklediğim gibi değildi asla ben kesin kusarım falan diyodum ama zevkli yani deneyin derim erkekler bayılıyor ayrıca ben de çok utanıyordum yapamam diyordum alkolün etkisiyle oldu sevgilimde çok zevk aldı dediğim gibi erkekler bayılıyor

Lalderin zaten insan karşısındakinin aldığı zevki gördükçe daha çok zevk alıyor. Ben artık kendim istiyorum yapmak baya da uzmanlastim bu işte 😏

Asking ilklerde miden bulanacak hatta kusacak gibi oluyorsun zamanla alışıyorsun bende öyle oldu

BQuen bana da taktik verir misin ya ben 2 kez yaptım çekiniyordum hani üçüncüsünde daha iyi yapmak istiyorum😇

Survivor12 minik bir tüyo tamamını almak ile uğraşmayın mideniz kalkar en çok sinir ucu penisin baş kısmında o kısmı diliniz ile uyarmaniz çok işe yarar ✌️

BQuen gerçekten mideniz bulanmıyor mu ya ben bunu aşamıyorum. Eşim istiyor aslında farkındayım ama benim yapamayacağımı anlayınca zorlamıyor. Ama bir gün onu şaşırtıp denemek isterim bu mide bulantısı fobimi aşarsam

BQuen kız salıver gitsin yazamayan bir sürü kadın var okusunlar işlerine yarar belkı