Oralsex
BQuen buraya yaz herkes faydalansın
Survivor12 minik bir tüyo tamamını almak ile uğraşmayın mideniz kalkar en çok sinir ucu penisin baş kısmında o kısmı diliniz ile uyarmaniz çok işe yarar ✌️
MonaRoka şimdi midemizi bulandiran 3 şey var bence
1) koku
2) tüyler
3) bir şeyi boğazımiza kadar sokmak
Eğer eşiniz temiz ise ilk 2 madde ortadan kalkar 3 için de başta tamamını ağzınıza almadan hatta bazen sadece elinizle oynayarak alısabilirsiniz bu duruma . Nasıl ki eşiniz sizin göğüslerinizi boynunuzu yalarken midesi bulanmiyor ona da o gözle bakın. Yoksa şu an hiç erkeklerle işi olmamış bir kadına gidip bir erkek senin boynunu yalayacak sen de bundan zevk alacaksın desen ıyyy der her şey kafamizda eşiniz ne kadar zevk Alirsa o kadar zevk verir. O yüzden onun penisini yalarken kendi hazziniza hazırlık yaparsiniz bir yandan 😌
Şimdi ilk defa oral seks yapacak olan kardeşlerim için disi haydar dümen konuşuyor 😂😂😂 küçük bir sahne canlandıracagim durumlar ortamlar size göre değişebilir siz olaya odaklanın.
Diyelim ki eşinizle sakince koltukta oturmuş TV izliyorsunuz. Sonra birden bir elektriklenme oldu ve öpüşmeye başladıniz. Eliniz direk eşinizin penisine gitsin kıyafetin üstünden oynayın. Bir süre sonra elinizin esofmanin içinden tenine değsin. Eğer gerçekten o penisi ağzınıza almak istiyorsanız önce elinize almaktan dokunmaktan oynamaktan korkmayacaksiniz. Elinizle belli bir kıvama geçirdikten ve eşinize O iş bende mesajı verdikten sonra indirin pijamasini ve ister eşinizi bir koltuğa oturtup arkasına yaslandirin ister ayakta olsun siz yere çökün( olaylar yatakta da olabilir siz ayar çekersiniz ona yormayın beni 😂) ve önce elinize alın sonra çok hafif ağzınıza öyle birden boğazıniza kadar sokmayın kızlar yavaş yavaş önce ağzınızda dursun ama elinizle hep oynayın ve ileri geri hareketler yapın Emin olun daha 5 dakika bile geçmemişken eşiniz Mest olmaya başlayacak. Sonra diliniz ile penis başını uyarın sürekli baş kısmını ağzıniza sokup çıkartın burda hassas nokta disler. Penis erkeğin en hassas noktası ve ereksiyon anında daha da hassas o yüzden dişlerinizi değirmemeye dikkat edin neyse şimdi zaten yaptıkça eşinizden de destek ve yönlendirme gelir o da size yön verir. Eğer buraya kadar yazdıklarımı yapabilirseniz bu iş olmuştur mezun olmaya hazırsıniz uçuşunuza hazır olun. Bundan sonrası size kalmış isterseniz başladığınız işi bitirin ve eşinizi boşaltın. İsterseniz iki perdeye geçip gerçek bir birleşme yaşayın 😉 yani benim bildiklerim özetle böyle. Daha da nasıl açıklanır bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar da yazsın yöntemlerini taktiklerini @Alev12 @Panda ilk aklıma gelenler 😀
BQuen daha güzel anlatılamazdı. Açıklayıcı olmuş cok yapamayan kalmasın artık.
BQuen ama bende merak ettim şimdi bi destek atsan ya