Antisosyalmom ayy valla çok iyi kocamın dilide marifetli az daha uğraşsa boşalırım 😂😂😂 yok yok benimde yapmam lazım yazık kocama 😂
Oralsex
hemsreanne ah ben çoğu zaman boşalırm beni yalarken eşim 😋 bence de yap adama gerçekten yazık az idare et zamanla oluyor 🥰
hemsreanne özele baksana canım
Antisosyalmom bakıyorum hemen
Kızlar size bir şey soracağım ben eşime daha önce bana oral seks yapması için izin verdim bir iki sefer. Sürekli Söyler yine yapayım mı diye ama ben biraz rahatsız oluyorum bunun sebebi de koku vs olur mu düşüncesi sadece duş almış olmak ya da yıkamak yeterli mi acaba yoksa ekstra hos koku icin bir şey kullanıyor musunuz
@Antisosyalmom @hemsreanne
BQuen biz hep ilişkiden önce duş alırız ikimizde. Ben bide tam orama değil ama bacaklarıma falan güzel kokulu vücut losyonu sürerim ki rahat edebileyim diye. Ayrıca eğer rahatsız olsaydı eşin bence teklif etmezdi bidaha. Böyle bi zevkten mahrum kalma aşkım yalat gitsin 😂😂🔥😎
Antisosyalmom yok yok bidaha yapmadım korktum nimetim elimden gider diye 😂😂 sonra nimetsiz ne yaparm ben hangi taş büyükse gider kafamı vururdum herhalde😂😂
hemsreanne bende aynı o yapsın bn yapmım
Sevda_ciceksuyu kıymetini bil tatlım 😂 en güzel sey onlar ahahahah
BQuen banada yazar misin🤗
Mera3939 marka ver bacımsu 😜
KirmiziOjeli gratis ve whatsons satılıyor canım genital bölge deodarant diye
Bal-_- biliyorum canım ama her marka güzel olmuyor kendi kullandığı sanırım bayağı güzel o yüzden 😅
KirmiziOjeli femfrest markasınınki güzel canım hoş kokusu
@Kukuli bendensin bende yapmadim yapamamda birbirimizden utanıriz esimle oda isteyemez
Bal-_- teşekkür ederim canım
Bilinmeyennumara aslında benim eşim birkaç defa dile getirmeye çalıştı bende tamam dedim ama oda biliyor benim yapamicağımı o yüzden yok dedi sevmiyorum yapma
Benım kullandigim bu cnm