Dolunayy Hayalce Gösterme sakın konuşulanları 😂😂 acaba bilseler naparlar . Benim ki ağzıma sıçabilir 😂😂😂
Nietzsche Dolunayy valla çok dikkat et o kadın her gece duvara bardak koyup dinler ,aranız iyimi diye😂😂😂
Dolunayy Nietzsche Off valla ne kavga ederken,ne sevişirken ağız tadıyla yapamıyorum 😄 kavga edince de kapıda beliriyor eşim sinirlenmişti en sonunda açmadı kapıyı😄
Antisosyalmom Dolunayy bence çok şansılısınız ne güzel. Başkası olsa sizi aramazdı ne güzel imrendim valla 😂
Loli Dolunayy kusur kapatmak icin tabikide siyah derim en iyisi 😁 mesela evde oturmaktan selülit oldum o griyi giysem kesin belli olurdu 😂🤭
SevDakuSu3356 Nietzsche aaa çok hoş bende almayı düşünüyordum böyle bir şey bazen etek falan giyiyorum çoraplar hemen atıyor ama bu iyi olur bence bana linkini atabilir miain? 😊
Dolunayy ZRaporu 5 yaşında ki çocukları gerizekalı sanıyorlar ,inanamıyorlar söylebilceğine 😂 şimdikiler folikasit bebesi zehir gibiler 😂
Naberbenz ZRaporu yaşta böyle şeyleri öğrenmemeli benim kardeşim 6 yaşında zehir gibi çocuk ama asla böyle şeyleri bilmez 5 yaşındaki çocuğun psikolojisi için hiç iyi şeyler değil