Dolunayy kusur kapatmak icin tabikide siyah derim en iyisi 😁 mesela evde oturmaktan selülit oldum o griyi giysem kesin belli olurdu 😂🤭

Nietzsche aaa çok hoş bende almayı düşünüyordum böyle bir şey bazen etek falan giyiyorum çoraplar hemen atıyor ama bu iyi olur bence bana linkini atabilir miain? 😊

ZRaporu 5 yaşında ki çocukları gerizekalı sanıyorlar ,inanamıyorlar söylebilceğine 😂 şimdikiler folikasit bebesi zehir gibiler 😂

Dolunayy zaten çok üstün bir şey de demedi çocuk ya ben durumumdan ötürü manidar buldum ama 😂

Dolunayy bence çok şansılısınız ne güzel. Başkası olsa sizi aramazdı ne güzel imrendim valla 😂

Antisosyalmom Yok aramasına bende sevndim ama ben olduğumu öğrendikten sonra utanır bir sekılde ve sesi kısık şekilde sesiniz geliyo demeyeydi iyiydi . Hep kocamla ilişkimi sıkı tutayım istiyor hemde gelen sesi söylüyor söylemeyiver onuda ayıp sonuçta duymamazlıktan gel😄

Dolunayy belki akıl edememiştir kız 😂 olsun arkanda en azından her konu da belki duyunca da hosuna gidiyordur 😂

Antisosyalmom utanır öyle şeylerden hatta yanında veya birlerinin yanında kocama askım demem veya kocamın bana askım dıye hıtap etmesı ayıp onlara göre 😄

ZRaporu yaşta böyle şeyleri öğrenmemeli benim kardeşim 6 yaşında zehir gibi çocuk ama asla böyle şeyleri bilmez 5 yaşındaki çocuğun psikolojisi için hiç iyi şeyler değil