Kızlar merhaba bi konuda size danışmak istedim. 8 aylık evliyim 21 yasındayım cocuk istiyorum aslında istemiyorduk ama istek gelmeye başladı eşim de şimdi istiyor ama kafamız karışık. Daha erken mi acaba diye düşünüyorum birde ev almak istiyoruz bebek olursa şimdi masraflar falan etkiler mi hem aşırı istiyorum hemde kafam karısık lütfen yardımcı olurmusunuz 😔😔
Hamile kalmak
Bence evi aldıktan sonra düşün derim ama bebek rızkıyla gelir o kadar hamile kalmak isteyip olamayanlar var geciktirme derim eşin de istiyorsa
Tuqba aynen sana katılıyorum biZde istiyoruz 5 aydır deniyoruz olmuyor ovülasypn testiyle deneyip yaptım bu ay bakalım hamile kalacak mıyım
Öyle herşeyin hayırlısı diyoruz ama çok istediğimiz için inşallah olmuştue
Bende evlendikten 9 ay sonda hamile kaldım. Normalde düşüncem 2 sene çocuk getirmemekti ama kaynana, koca ve millet baskısıyla düşüncem değişti ve çocuk istemeye karar verdim. Çok şükür oldu. Ama şimdiki aklım olsa 2 sene getirmezdim. Çocuk evliligi öldürüyor. Çocuk yokken yaşayabildiginiz kadar evliliğinizin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın:)
Meryemtura bende öyle diye diye 2 yılımı bitirdim faiz aldı başını gidiyor baktık eve giremeyeceğiz yapalım dedik ama ha deyince tutmuyor bide üstüne tuttu ve 3 aylık kalbi durdu 😏 istiyorsan yap zaman geçiyor hayat geçiyor kimseye muhtaç değilsen bir dk düşünme
Meryemtura Benim fikrim hem 8 aylık evlisin hem 21 yaşındasın ve fikriniz net değil anlaşılan kararsız olduğunu belirttin başkalarından fikir almana da gerek yok bu konu da kendiniz üstünde konuşup net olduktan sonra başlayın derim, ve ayrıca çocuğun evliliği öldürdüğü falan yok herkeste aynı olmaz, düzen değişir haliyle o kadar..
Aile büyüklerini de dinleme derim, eşinle aranda çöz.
Ya olmazsa şimdiden başlayalım gibi bir düşünceye de ulaşma bu nasip eden Allah erken de başlasan geç de başlasan nasip de ne zaman varsa o zaman olur, olmayacaksa şimdi de olmaz..
Meryemtura ilişkiye girerken bebek için girmeyin ve adetin 7-9-11-13-15-17 gunlerinde iliskide olun korunmasiz olarak ve adetinize 1 hafta kala iliskiye girmeyin
- Düzenlendi
Rasev neden adete 1 hafta kala ilişkiye girmeyin dediniz
Meryemtura canim bende bebek icin doktora gittim adetimin ucuncu gunu alttan bakti ve yumurtlama gunlerini soyledi ve folik asit verdi hemen kaldim😊🤗❤
Seymayavcin folik asit nedir ?
- Düzenlendi
bende hamile kalmak istiiyorum 7/8 ay oluyo iliskide korunmuyorum doktora gitim her sey yolunda dedi 🤷🏻♀️ yumurtlama gunumu de bilmiyorum
adetim 03,11,tarihinde oluyo sizce yumurtlama gunum hangisii.??
Melissa doktor onerdi banada folikasiti🤗
Rasev ilginç geldi bu bana 😁