Hamile kalmak
Kizlar benim de gecikmem oldu ama belim 3 4 gun hep agriyo adet olcam gibi acaba hamile olabilirmiyim
- Düzenlendi
Arzuekb yox yani bi qizim var ona gore problem deil sadece cox ara vermek istemirem 3 ay idi qerar vermisdim yani ozumu hazir hiss edirdim ama niyese olmur. Uşagdan sonra adetim duzensizleshdi adetimin duzensizlesmesi daha chox narahat edir Bir ara narahatliq var idi ikinci sonsuzluq ama indi elede fikir vermirem xeyirlisi deyirem 😊
Arzuekb sabah yoxlayanda sidikde butun huceyreler olur deye en dogrusu çixir men demiremki axsam çixmaz veya basqa bisey ama sabah yoxlnan testden emin olun menim vaxdimdan kecmisdi test yoxladim cuzi cixdi axsam dedim he hamileyemde sabah seher yoxladim hecne cixmadi hele hemen gunu aybasi oldum ona gore sabah çixan cavaba guvenirem men :)
Selam Kızlar size bi soru sormak istiyorum benim adetim 3-4 aydır düzenliydi her ayın 13 düzenli olarak adet oluyordum ve bu ay 1 hafta gecikti hamileyim dedim belki ama kan gibi leke geliyor umudum boşa gitti sanırım neden gecikti bende anlamadım aramızda böyle olan var mı? 🤷♀️
Dilanfrhnm lekelenme oluyosa dokdora nie gitmediniz🙊