Gamze1906 uzulme canim Rabbim ne zaman nasip ederse o zmn olur sen dusunme canim

Rabia bu ay çok ümitliydim hayal kırıklığı yaşadım inşallah birdahaki ay olur

Gamze1906 5-7 ci günlerinde olmalı muayene canım bildiğim kadarıyla.Bena doktorum o zaman gel demişti

Gamze1906 çok üzüldüm 😓inşAllah Yakın zamanda alırız güzel haberini ❤️

Gamze1906 kıyamam ya CANIM benim üzülme Allah büyüktür inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın 😘

5 gün sonra

Kızlar ovulasyon testi ne nasıl oluyor biri anlatabilir mi ??

7 gün sonra

Rasev selam canim necesen 8 gunluk gecikmem var sence test elesem cikar ? Bide sabahki idrarla test yapilinca tez cixir sonuc bu duzdu sence ? Nece edim?

Ayan777 Men axshama qeder gozlemishdim seheri gozleye bilmedim ele axsham eledim. hech 1 deq kechmemish gosterdi qosha xett.yeni axsham sabah ferq etmir.embrionun veziyyetinden asili olaraq gosterir

Arzuekb canim test eledim cevap neqatif ama niye gecikirem anlamiram Ilk hamilelikde mende de tez gostermisdi saniyeler icinde

Kizlar benim de gecikmem oldu ama belim 3 4 gun hep agriyo adet olcam gibi acaba hamile olabilirmiyim

Ayan777 😓belke chox fikrin edirsen ushag meselesinin ondan da ola biler.psixologiyanin,ruh halinin chox boyuk tesiri olur mens dovrune

Arzuekb yox yani bi qizim var ona gore problem deil sadece cox ara vermek istemirem 3 ay idi qerar vermisdim yani ozumu hazir hiss edirdim ama niyese olmur. Uşagdan sonra adetim duzensizleshdi adetimin duzensizlesmesi daha chox narahat edir Bir ara narahatliq var idi ikinci sonsuzluq ama indi elede fikir vermirem xeyirlisi deyirem 😊

Ayan777 hə canim menim seher durdun ilk elediyin sidikden yoxla men ele elemisdim şükür çixdi qizim qucaqimdadi sağ elim senin basina😍

Ayan777 vse onda inşAllah sağ salamat balaca şirine ya qardaş ya bacı xeberini alarsız 😍

Rasev amma Mence gece seher ferqi yoxdu.Men bu defe seheri gözleye bilmemişdim ele axşam 7-8 de yoxladım çıxdı

Arzuekb sagol canim menim 😘 InsaAllah sende sag salamat kutarib körpeni gucagina alasan🙏