KirmiziOjeli FirstLady doğumdan önce oluyordu çok şükür artık olmuyo, evet oluyordu ama içimden çıktıktan sonra arada bir oluyodu ne olduğu belli ama insan yine de rahatsız oluyor 😁 ne kadar çok oluyordu demişim 🤣
FirstLady KirmiziOjeli evet ya adam çok utanıyor 🤣 bende aksine biliyordum sonra çok oluyor derler. Teşekkür ediyorum tatlım 🥰
hemsreanne FirstLady ilişki sırasında hava giriyor canım içeriye normal yani yapacak bisey yok. Vajinal gaz deniyor hatta kötü ama ne yapalım oluyor 😂
Deleted4 FirstLady eevet canım ben de de oldu o. Genellikle domalir pozisyonda oluyor. İçeri hava kaçıyor sonra çıkıyor. Önce çok utanmıştım,eşim rahatsız olmadığını ve normal olduğunu söyledi. Normla yani
hemsreanne FirstLady ne yapmalısın yanından kilotla geçmelisin öyle olması için. Ne var utanacak ya kocan o senin kocan ilişkiye de girme o zaman olur mu canım 😂😂 giy tanganı gez bak daha bebekte yokmuş rahat rahat dolaş evin içinde adamı da baştan çıkarırsın bi süre sonra geçiyor utanmak falan zaten 😂
FirstLady hemsreanne 😂😂😂😂😂 canım ya çok güldüm vallahii. Galiba kompleksim var kendime karşı. Çokkk hafif karnım var ama çok az😂 içime çekince bilinmiyor. Tamam cesaret edicem
hemsreanne FirstLady bisey olmaz ondan biz napalım doğurduk göbüşümüz var🙄 yüksek bel çok sexi iç çamaşırları var onlardan al sakla orayı sonra huhuuuuu sabahlar olmasın 😂
Deleted4 FirstLady ben de utanmıştım hatta yarı da bırakıp lavaboya gitmiştim,sonra eşim teselli etti geri devam ettik yine oluyo,takmiyom artık😁
FirstLady hemsreanne 🥲 ya çok sağol canım burda dertleşmek çok iyi geliyor valla. Ne sabahı yaa bu odun mu ne bilmiyorum. Ben diyorum sevişelim o diyor ya hadi gel üzerime çık. Yanı monotonlaşmış hep aynı en fazla 20 dak oluyo zaten ama ben çok olsun istiyorum ne yapmalıyım?
Deleted4 FirstLady önce ön sevisme yap oral yap önüne domal o senin üstüne çıksın sürekli değişik şeyler deneyin ki monotonlasmasin
hemsreanne FirstLady aşkım fantazi falan yap yani o monotonlaştırdıysa sende yeni şeyler istiyorum sürekli makine gibi ileri geri bitti olmaz de yapmak istediklerini söyle çekinme bence 😂 bu konuda işin ehli olanlar konuşabilir mi @Deleted4 @Alev12 @igze0101 @Antisosyalmom 😂😂
FirstLady Deleted4 tamam canım o zaman isteklerimi açık açık söylüycem. Oral yapıyordum istemiyordu daha çocuğumuz yok mikrop falan var derdi ama yapıcam çünki macera istiyorum yaa