Deleted4 hemsreanne yaw azginim da onun kadar olamam😂 o günde iki kere yapiyomus bız de her gün yaparız ama bu kadar dile getirmem
hemsreanne igze0101 yok anam yaa kimse fantazisini söylemedi konu baska yerlere gitti. Ben en iyisi giyeyim sexi çamaşırlarımı adama diyim gel sana bisey anlatacam hahahaha😂😂😂😂
Antisosyalmom hemsreanne kız adam 2 sene zor durmuş zaten kalpten gitmediğini dua ediyorum gösteriyorum vermiyorum resmen 😂
Bubenimoykumm hemsreanne ihtiyaç halinde camı kırınız 😁 yani etikete tıklayınız. Güzel düşünülmüş. Ortak makus talihimiz 😁 bütün kadın ve anaların aynı dertten muzdarip olduğu etiket 😁
Nietzsche Olivetti hahahshsshaha😂😂 birbirinize aşkım diyosunuz bence 1 harfin lafı olmaz niyet önemli aşkımm😂😂😂
hemsreanne Nietzsche kesinlikleeee yaaa ha lipidom yükselmiş ha libidom yani ne olmuş bi şeylerim yükselmiş işte 😂😂😂
hemsreanne Deleted4 evi de bok götürsün sonra akşam yemek diyede birbirimizi yeriz olmadı 😂😂 seks için aç kalamam o kadar da degil 😂
hemsreanne Nietzsche uydururuz aşkım bisey olmaz yada ben uyarım fark etmez hayat takıntılı olmaya değecek kadar uzun mu 🙄
Olivetti Nietzsche herkese aşkım diyor diye benimde canım çekti aşkımmmm dedim yanlış anlaşılma olmasın 😂😂😂😂
hemsreanne Olivetti ne diyim bacım mı diyim kızzz mı diyim yada itici geliyor aşkım sevimli bisey sana bundan sonra hep aşkım dicem 😂😂