hemsreanne igze0101 yok anam yaa kimse fantazisini söylemedi konu baska yerlere gitti. Ben en iyisi giyeyim sexi çamaşırlarımı adama diyim gel sana bisey anlatacam hahahaha😂😂😂😂
Antisosyalmom hemsreanne kız adam 2 sene zor durmuş zaten kalpten gitmediğini dua ediyorum gösteriyorum vermiyorum resmen 😂
Bubenimoykumm hemsreanne ihtiyaç halinde camı kırınız 😁 yani etikete tıklayınız. Güzel düşünülmüş. Ortak makus talihimiz 😁 bütün kadın ve anaların aynı dertten muzdarip olduğu etiket 😁
Nietzsche Olivetti hahahshsshaha😂😂 birbirinize aşkım diyosunuz bence 1 harfin lafı olmaz niyet önemli aşkımm😂😂😂
hemsreanne Nietzsche kesinlikleeee yaaa ha lipidom yükselmiş ha libidom yani ne olmuş bi şeylerim yükselmiş işte 😂😂😂
hemsreanne Deleted4 evi de bok götürsün sonra akşam yemek diyede birbirimizi yeriz olmadı 😂😂 seks için aç kalamam o kadar da degil 😂
hemsreanne Nietzsche uydururuz aşkım bisey olmaz yada ben uyarım fark etmez hayat takıntılı olmaya değecek kadar uzun mu 🙄
Olivetti Nietzsche herkese aşkım diyor diye benimde canım çekti aşkımmmm dedim yanlış anlaşılma olmasın 😂😂😂😂
hemsreanne Olivetti ne diyim bacım mı diyim kızzz mı diyim yada itici geliyor aşkım sevimli bisey sana bundan sonra hep aşkım dicem 😂😂