Kızlar sizce en iyi korunma yöntemleri nelerdir bugun ebe ile görüşmem vardı ne ile korundugumuzu sordu geri çekilme yontemi ile oldugunu söyledim oyle çok yüksek ihtimal dedi iğne ve haplar hormonları bozuyor u spiral öneririm dedi bende terettütte kaldım bazıları da spiral takılı olunca Bi müddet sonra çocuk olmuyor diyor ben hemen şimdi değil ama Allah nasip ederse Bi 5 sene sonra düşünüyorum 2. Yi sizce en iyi korunma hangisidir

Abovvv bence ebe dogru söylemis gercekten hap ve igneler hormon dengesiyle oynuyor neticede ilac , spiral plastik bir arac gibi düsündüğünde hormonlarınls oynayacak bir durumu yok bu yuzden neden cocuk olmasın ki ???

Loli ya bende inanmıyorum da çevredeki bazı kişiler spiral takılıydı çıkarttırdıktan sonra daha çocugum olmadı gibi şeyler söylediler o yuzden aklıma takıldı

• Loli bunu yanıtladı.

Abovvv hormonlarında yasın verdigi bi degisiklik olabilir , esinden olabilir sebep cok insanlar spirale bahane uydurmaktan yoksa o ilac degil ki cocuk olmasın sen bosver onları en zararlısı 3 ayda mı ne vurulan igne varya o sonra haplar bende bu yuzden kullanmıyorum senin gibi

Loli ya benim ni zaten kilom var bide onları kullanıp tamamen hormonlarımı bozmak istemiyorum prezervatif de bazen yırtık falan çıkıyor onada güvenemiyorum banada en mantıklısı spıral geliyor

Abovvv ben hala geri cekme yöntemini kullanıyorum eger bi yöntem kullansaydım spiral tercih ederdim ama ikinci cocuk olduktan sonrada spiralle ugrasmaz hap kullanırdım o saatten sonra cocuk dusunmedigim icin oda 😁

Loli biz de kızım oldugundan beri geri çekilme yöntemini kullanıyoruz fakat ebe öyle söyleyince bizde 2. Çocugu henüz düşünmediğimiz için Bi arayış içine düştüm

• Loli bunu yanıtladı.
              • Loli bunu beğendi.

Abovvv biz evlendigimden beri geri cekmeyi kullanıyoruz ama esinin bu konuda cok dikkatli olması gerek o risk bi durum

Abovvv yüzde yüz koruyan bi korunma yöntemi yok malesef..ve geri çekilme bi korunma şeyi değil dikkat edin

Loli baya dikkatlıyız 1 bucuk senedir her gün emindim olmayacağına ama o anda akan zevk suyunda da döl oldugu için hamile kalınabiliyormuş

Abovvv evet öyle bi ihtimal var birde dogum sonrası daha kolay hamile kalabiliyorsunn daha dikkatli olmak gerek

Loli olsa sıkıntı olmasa da daha Bi sıkıntı ne dertli kadınlarız ya 😂

Abovvv kayma ihtimali var ama arada kontrole gidersen o riski de yok edersin