Abovvv ben hala geri cekme yöntemini kullanıyorum eger bi yöntem kullansaydım spiral tercih ederdim ama ikinci cocuk olduktan sonrada spiralle ugrasmaz hap kullanırdım o saatten sonra cocuk dusunmedigim icin oda 😁

Loli biz de kızım oldugundan beri geri çekilme yöntemini kullanıyoruz fakat ebe öyle söyleyince bizde 2. Çocugu henüz düşünmediğimiz için Bi arayış içine düştüm

• Loli bunu yanıtladı.
    • Loli bunu beğendi.

Abovvv biz evlendigimden beri geri cekmeyi kullanıyoruz ama esinin bu konuda cok dikkatli olması gerek o risk bi durum

Abovvv yüzde yüz koruyan bi korunma yöntemi yok malesef..ve geri çekilme bi korunma şeyi değil dikkat edin

Loli baya dikkatlıyız 1 bucuk senedir her gün emindim olmayacağına ama o anda akan zevk suyunda da döl oldugu için hamile kalınabiliyormuş

Abovvv evet öyle bi ihtimal var birde dogum sonrası daha kolay hamile kalabiliyorsunn daha dikkatli olmak gerek

Loli olsa sıkıntı olmasa da daha Bi sıkıntı ne dertli kadınlarız ya 😂

Abovvv kayma ihtimali var ama arada kontrole gidersen o riski de yok edersin