• +18
  • Zor durumdayım yetişin ☠️

Kızlar 3 yıllık evliyim hiç bir zaman istekli olamadım geceleri yatarken allahım inşallah istemez diye dua ediyorum yada bitsede kalksa modundayım hep adam da uzaklaşmaya başladı artık haftada 2,3 isteyen adam ayda 1 düştü bazen ayı bile geçiyor bu sorunumu nasıl çözebilirim libidom çok düşük 😭

tokyo-12 Zevk alamadığın için istemiyor olabilir misin . Zevk alsan istersin çünkü😅 yapma öyle eşini uzaklaştırma soğukluk girer sonra sen adamın peşinde koşarsın uğraş dur😅

Dolunayy eşim zevk alayım diye elinden geleni yapıyor ama bende tık yok hayatımda hiç boşaldım mı onu bile bilmiyorum

tokyo-12 burayı okudukça istersin canım. Hayal et eşin yokken bence. Bide zevk aldığın seyleri bilmen lazım önce.

tokyo-12 eski postları oku canım taktik al bol bol ben belli edemezdim kocama kendimi şimdi tepesinden inmiyorım

tokyo-12 Yok boşalmamışsın boşalsan duramazdın😄
            Ya herkesin zevk alma durumu farklı kimi sürtünerek kimi ilişkide boşalıyor . Sen neyden hoşlandığını da bilmiyorsun büyük ihtimal o sebeple önce kendini bi tanıman gerek

Dolunayy çekingenimde biraz isteklerimi söyleyemem doktora gitsem napsam şaştım

tokyo-12 bu tamamen piskolojik biliyor musun zevk almicam gene of falan diyerek yataga om yargılı giriyorsun yapma önce eşine bırak kendini o nelerden zevk aldığını keşf etsin olmadi bi piskolojik destek ol çünkü bu kadar isteksizlik normal değil canım

tokyo-12 burdan okudukça yetersiz olduğumu anladım canım. Eşime daha çok yaklaştım.

tokyo-12 esin cok ugrastigi halde bosalmiyor ve zevk almiyorsan once kendini kesfetmeye calis kendi kendine oynas vucudunun neler sevdigini hisset ve esine soyle bunu istiyorum falan diye esine oral yaptir mesela yaparsa baktin hala zevk almiyorsun bu doktora danis onlada olmazsa g noktasi buyutme ignesi yaptirabilirsin zevk alman daha cok artar ve daha kisa surede zevk alirsin cunku g noktan buyuyor ve daha cok hissediliyor dediklerimi bi dene derim boyle olmaz esinide kendinden uzaklastirma ne olursa olsun cozumunu bul ve uygula derim sonra sen cekersin gene cinsellik evliligin ana direklerinden biridir ve yikilmasi hic iyi olmaz evliliginiz icin 🌹

tokyo-12 en iyisi ilişki uzmanına görün. Yada azdırıcı bitkisel bir sürü yiyecek ,haplar filan görüyorum hep😌birde lalaluna diye ürün var orgazm olmaya yardımcıymış birde kuruluk için cok iyimiş herkez öyle diyodu. Bence eşini kendinden soğutma yarın banyoda mast yaptıgını gördüğünde veya aldattıgında sana yazık olur bence yapma. Bir ara bende de öyleydi (hamilelikte her gün kaçardım cunku aşırı kuruluk vardı hamilelilte hiç orgazm olmadım)ama sırf kocam aldatmasın diye hergun o acıyı cektim🥺sende bir an önce kuruluk yoksa bitkisel azdırıc hap ve yiyeceklerden kullanmalısın.

Pembekoala_ düşüncenizi çok yanlış buldum aldatmasın diye yaptım ne demek ya. Bizler robot değiliz bazen canımız ister bazen istemez , ki bunu bizde belirlemeyiz vücudumuzdaki hormonlara vs. Bağlı. Bunu da geçtim bunun hastalığı ,kazası bilmem neyi var. Yarın Allah korusun eşin hastalansa yatağa düşse. Gidip aldatacak mısın ? Ya da aynısı sana olunca seni aldatacak mı? Allah aşkına hayat arkadaşlığını bu kadar basite indirgemeyin. Sürekli seksle değilde ,sevgi saygı sadakatle birbirinize bağlı olduğunuzu hatırlayın,hatırlatın. Ha bu arada sırf acı çekiyorum diye sex yapamadığım adam beni aldatacaksa hiç durmasın.

tokyo-12 Bende öyleydim de burda açıldım biraz 🙈 ilişki esnasında şunu yap diyebilirsin hoşuna gider

Nietzsche canım o dediklerini bende biliyorum ama etrafımda o kadar erkek varki eşini sürekli aldatan o yüzden kocam her istediğinde kıramadım onu. Eşin cok istekliyken sen hayır mı diyosun? Valla hayır dıyosan helal olsun bende (önceden hamilelikte) kuruluk oldugu için istemiyodum. Sımdı hiç öyle degil ama.