Yansingeceler kulanmiyorum canim😊
Ilk Gece Hakkinda Herşey
@SSelinn yok canim ben anlatmayim biraz sıkıntı olur korkarsin 😂
SSelinn valla canım kendini eşine bırak ama sana kibar davranmasini rica et bir süre alış ondan sonra geçersiniz haraketli gecelere eşin seni seviyorsa senin canini yakmamaya çalışır zaten merak etme
Hiç öyle çok istekli cok azgın görünme ilişki yönetme çabalarına girme kendini eşine bırak o yönetsin ilişkiyi valla ben daha 1 yıllık evliyim 6 . Aydan sonra istediğimi belli ettim eşim güler bazen öğrendin artık sen bu işi diye bazıları akıllarını kendilerine saklasın cinsellik önemli tabi ama sadece cinsellikle adam bana baglanacaksa hiç bağlanmasın
kizlar simdi size birsey daha sorucam ayni soruyu baska sohbete sordum benle dalga gecenler oldu simdi benim yasim biraz kucuk 19 yasindayim bu konular hakkinda cok bilgim yok yakinda evlenicem icin genital bolgeme temiz bakmaya calisiyorum aynanin karsisinda felan detayli temizliyorum hic kil tuy birakmiyorum birgun temizlenirken vajinanin oldu yere bakmak istedim kendimi biraz sıktimda birden orda delik cikti cogu kisi diyor iste sen zarini goremesin felan peki o delik ne oluyorki zar degilese etrafi kapaliydi ortada bir parmak buyuklugunde delik acildi
dolapfaresi anladim canimm
Bilinmeyennumara benimde acımıştı çok narindim o zamanlar bende ağlamıştım
Bilinmeyennumara kendimi gördüm resmen🤣😂
[silindi] hahaahqhha bayıldım sanaa beee 😃😃😃
- Düzenlendi
SSelinn orası vajina girişi kızlık zarı içerde kız sen vajinanı bilmiyo musun adet olduğunda kanama ordan geliyor delik olcak tabi adam nasıl girsin içeri delik olmafan kendini sıkınca delikmi çıkar töbe yarebbi😂
@Naberbenz gerci benim agrim tam 1 yıl surdu her defasinda aci cektim ama normal bi aci degil bildigin yanma batma iliski sonrasindada cok agrisi oluyordu dogumdan sonra cook sukur azaldi arada oluyor ama eskisi kadar değil aşırı darlık var ustune birde gecmeyen enfeksiyon 😔🤮😩😩
@dolapfaresi napak acemiligimize denk geldi yine olsa bu kez garfield li pijama giyerdim hic degismedim 😂😂😂😂
SSelinn hiç de utanma sıkılma canım en mutlu olman gereken gece o gece mutluluk sarhoşu olursun zaten nasıl oldugunu anlamazsın bile 🤣😂 ömür boyu mutluluklar simdiden
SSelinn ilk geceden ilişkiye girmek zorunda deilsin önce sevişin uzun uzun o seni sem onu tanıyın birbirinizin zevk noktalarını bulun sonra ısık görmüş tavsan gibi bune böyle diyip soğuyabilirsin erkek her gördüğü deliğe bayılır ama kadınlar öyle değil konusun sevisin orgazm olmayı öğren noktaları bul eşinle paylaş senin için ızdırap olmasın
Bilinmeyennumara vajismus muydun
@Naberbenz hoc doktora gitmedim ama galiba oyleydi