Şaskinlikla okudum özur dilerim ama tokatı direk yüzüne indirmeliydiniz
Bir anı..
[silindi]
Tarcinlikek90 bencede direk şikayet etseydiniz keşke buna bı hakkı yok onca sene giyimde çalıştım boyle bı teebiyesizligi ilk defa duyuyorum yeri geldi ablalaein kardeşlerin veya yaşıtlarımin elbisesinin arkasında ki fermuara kadar çektim ama böyle bişey ilk defa duyuyorum 😒
Bademsekeri yuhh 🙄😳😳😳😳bu okudugum gercek mi
Ayyy ilginç şöle başıma geldiğini düşündümde bilemedim siz istermiydiniz ki kızlar
Bademsekeri kadın kadının halinden anlar derlerdide bukadarınıda düşünmedim hiç resmen karşı koyamamışsın 😬
Bizedemilolo 😂hoşuna gitmiş anlıyorum ben onu
[silindi] pes ne diyeyim hayret ediyorum boyle insanalrin oldugunu duyunca
Bademsekeri Hadi o kız böyle bir hadsizlik etti . Siz neden sustunuz,boşaldım falan diyorsunuz üstelik . Yani bir insan neden nasıl böyle basiretsiz kalabilir. Ve eğiliminizin olduğunu farkediyorsunuz ,bence yeni farketmiyorsunuz ✋ Öyle olsa karşı koyardınız .
Bademsekeri gecenlerde de agda yaptran bı olay olduydu trol mu kız😂
Geçenki ağda postu senaryosu gibi sanki.🤣🤣
@Heaven1708 agda postuu hangisi acaba cok meraklandim simdim 😂😂
Bademsekeri 10/10
:D inandik kardes
Szt85 hayret ediyorum 😂
Olivetti yine kafalar miss. Gerçek hayatta bu şekilde olamayacağını sorgulamayız sanıyor sanırım 😅
Olivetti 🤣🤣 kabin fantezisi 🤣
[silindi]
Tarcinlikek90 inanın bende şaşkınlıkla okudum kadın kadına bunu yaparsa erkek napmaz 🥺 zaten bu şekil bı durum işten kovulma üstüne tazminattir zaten böyle bı rezilliği bı firma asla kabul edemez zaten tamam belki karşıdaki kişinin cinsel eğimi farklı olabilir günümüzde böyle olaylar çok oluyor ama başıma gelsin istemezdim çok kötü bı durum
Bademsekeri yaklaşık 1 seneye yakın iç giyimde çalıştım yardım isteyen müşteriler için kabine girip yardım ettim sütyen yerleştirip memesine ellediğim bile oldu çünkü gerçekten doğru sütyen kullanımını bilen çok az kişi vardı ne öyle bişey hissettim ne içimden geçti bikini deneyen vardı altının ipini açamamıştı onu açarken ecel teri dökmüştüm kadın olmasına rağmen aman yanlış mı anlar ki diye gerçekten bu durumları anlamıyorum o yelteniyor sizde sesinizi çıkarmıyorsunuz çok garip 😳💁🏻♀️