• Cinsellik
  • Dehşet içindeyim bu nasıl bir aile

Susli hayır,kesinlikle abartmiyosunuz. Çocukların gözü önünde böyle şeylerin yaşanması çok igrendirici bir durum.. O çocuğun psikolojisini düşünemiyorum. Allah yardımcılari olsun😬😏

Ay çok üzüldüm ya kız için. Bu travma yaratır kesinlikle. Annesiyle konuşsan böyle böyle dedi diye. Ay bilemedim ya. 😞

Susli 4-5 yaşındaki çocuğun değilde 14-15 yaşındaki birinin konulması gibi geldi

Naberbenz 4 yasındaki degil canım bunları söyliyen yazdm ya büyük kız kardesi anlasılır yazmamıs olabilirim kusura bakmayın

Susli ama kızın da sizi tanımadan böyle bir şey anlatması da enteresan belki hayal ürünü belki gerçek bilemiyorum çocuk neticede. Annesine anlatırken böyle bir şey anlattı sakın kıza kızma gibilerinden konuşursanız belki etkili olur 😟

Susli bunu çocuğunun önünde yapan bir kadının kafasını düşünürsek ,kızma ihtimali yüksek

Susli çocukların öyle yapması normal bir şey çünkü çocuklar haz duygularını keşfediyorlar bunu sadece erkek çocuğu değil kız çocuğu da yapıyor genital bölgesiyle oynayabilir koltuğun kenarına çıkıp sürtünebilir doktorlar buna normal diyor çünkü kendilerini keşfediyorlar bebeğinizin öyle yaptığını görünce ona bağırmak kızmak yerine başka şeylere ilgisini çekmeniz lazım sevdiği oyun varsa onu oynamak için çağırabilirsiniz ya da başka bir şey çocukların yaptıkları yanlış bir şey değil aileden görmeseler bile haz duygularını istemsiz şekilde keşfediyorlar ve zamanla öyle yapmayı bırakıyorlar.

Susli diğer anlattıklarınızın doğruluğunu bilemicem ama 4 5 yaş mast. Dönemi normal O tarz hareketler

Susli of çok kızıyorum saldım çayıra mevlam kayıra doğurup doğurup çocuğun psikolojisini düşünmeyen insanlardan asla bebeğim uyumadan birliktelik yaşamam kızımda büyüdüğünde asla belli etmem böyle şeyleri çocuklarda travma kalıyor kimi tecavüzcüler böyle anne babalardan doğuyor herkes dikkat etse keşke güzel nesiller yetiştirebilsek bazı çocuklara çok üzülüyorum anne babalarını haketmiyorlar

Susli ailesinden görmese bile çocuklar kendi bedenlerini kesfederken böyle şeyler yapmasi normal doktorlarda normal kabul ediyor bebek masturbasyonu diye aratırsanız bulabilirsiniz :)

ZRaporu dedigim gibi kızıyla muhabbetlerimiz olmustu birbirimize gitmiyodk ama vakit gecirdk yani genede anlatamaz insan yani ona bende sasırdm cok da tanıyo olsa beni anlatmamalıydı ne bilim kafam cok karısık

Busekrkmz bilmiyordum rahatladım yaaa o kız da öyle diyince teşekkür ederim yorum için içime su serptin

Susli ustu ıslaktı dediginiz bildigimiz boşalmismiydi yani annesi ustunu değiştirmiş fark etmemiş mi

Susli rica ederim ailesi ile konuşmayı düşünürseniz oğluna bağırmaması kızmaması ilgisini başka tarafa çekmelerini söyleyin diğer türlü kızıp bağırırlarsa bu defa inadına yapar ve daha ciddi sorunlar çıkar ortaya.

Bence çok haklısın..Bazı aileler kendilerini kayb ediyor .Ben küçükken seslerini duyardım çok qıcık olurdum normal bişey tamamda rahatsız oldugum oluyordu