1 gün önce misafirlige gittik komsularımıza pek yakın degiliz bizde daha cok tanısalım yakın olalım dedk onlara gittik gitmez olaydık bi türlü içimden cıkmadı bu olay paylasıcam artk bu ailenin kücük oğlu 5-6 yaslarında biz cay içerken baktm hani sürtünerek mast yapılır ya yüz üstü o pozisyonda cinsel organını sürtüyo durmadan nefes nefese ben asla bisey düşünmedim o zaman annesine dedm heralde acıyo mu bir sıkıntı mı var fln diye bilmiyorum hep öyle dedi sonra cocuk kalktı üstüm ıslandı dedi annesi değiştirdi kız cocuk da biraz büyük kafa olarak da olgun onunla muhabbet ediliyo ona da söyledm dediki ailemiz psikolojimizi bozdu buna da oldu annem babam hic dikkat etmeden resmen gozumuzun onunde birlikte oluyorlar bende küçükken cok erken yaşta buna başlamıştm onların sesini duyup gormekten fln bıktım once kücügüm anlamam diye rahat rahat oluyorlar fln dedi ama tabi daha kapalı bisekilde anlattı kimseye söyleme nolur fln dehşete düştm saka gibi sakaa hala inanamıyorm yoksa abartıyo muyum