Dehşet içindeyim bu nasıl bir aile
Susli çocukların öyle yapması normal bir şey çünkü çocuklar haz duygularını keşfediyorlar bunu sadece erkek çocuğu değil kız çocuğu da yapıyor genital bölgesiyle oynayabilir koltuğun kenarına çıkıp sürtünebilir doktorlar buna normal diyor çünkü kendilerini keşfediyorlar bebeğinizin öyle yaptığını görünce ona bağırmak kızmak yerine başka şeylere ilgisini çekmeniz lazım sevdiği oyun varsa onu oynamak için çağırabilirsiniz ya da başka bir şey çocukların yaptıkları yanlış bir şey değil aileden görmeseler bile haz duygularını istemsiz şekilde keşfediyorlar ve zamanla öyle yapmayı bırakıyorlar.
Susli of çok kızıyorum saldım çayıra mevlam kayıra doğurup doğurup çocuğun psikolojisini düşünmeyen insanlardan asla bebeğim uyumadan birliktelik yaşamam kızımda büyüdüğünde asla belli etmem böyle şeyleri çocuklarda travma kalıyor kimi tecavüzcüler böyle anne babalardan doğuyor herkes dikkat etse keşke güzel nesiller yetiştirebilsek bazı çocuklara çok üzülüyorum anne babalarını haketmiyorlar
Susli ailesinden görmese bile çocuklar kendi bedenlerini kesfederken böyle şeyler yapmasi normal doktorlarda normal kabul ediyor bebek masturbasyonu diye aratırsanız bulabilirsiniz :)
senOlsanBari bilmiyordm paylastm ogrendm sayenizde sagolun
Susli rica ederim ailesi ile konuşmayı düşünürseniz oğluna bağırmaması kızmaması ilgisini başka tarafa çekmelerini söyleyin diğer türlü kızıp bağırırlarsa bu defa inadına yapar ve daha ciddi sorunlar çıkar ortaya.
Bence çok haklısın..Bazı aileler kendilerini kayb ediyor .Ben küçükken seslerini duyardım çok qıcık olurdum normal bişey tamamda rahatsız oldugum oluyordu
Susli evet çocuğun gözü önünde yapılması çok çok yanlış fakat 3-6 yaş dönemi fallik dönemdir ve çocuk tıpkı 18 yaşında ki ergen gibi kendisine dokunmaktan mutlu olur tabi çocuğun yaptığı saf duygudur cinsel organını keşfeder ona dokunduğunda sürttüğünde adını bilmediği hisle mutlu olur o çocukta bunu yaşamıştır boşslma gibi bir durum olmaz muhtemelen çişini yapmıştır o an
Susli ben sobalı evde yaşıyorum bebepim orda uyuyor diye başka odaya gidiyorum soğukta duymasın anlamasın diye ne kadar ayıp bişee ama 4 yaşlarında bir cocuk bunları bilinçli yapamaz bi şekilde sürtünmeyle güzel bi duygu almış ve artık hosuna gittiği iiin yapıyodur o yaştaki çocuklar şehvet zevk anlamaz