Yaren56 🤣🤣🤣öpüşürken hoş olmadigini söyle her defasında insafa gelir belki

Yaren56 eger cok kokuyorsa tabiki hayır öpuşmem. Ama cok şükür eşimde bende buna cok dikkat ederiz. 😁 eşim sabah işe giderken ve aksam yatmadan önce mutlaka fırcalar. Bende önceden ne yersem hemen fırçalardim ama sonra cok fırcalamak zararli olunca günde 3 e düşürdüm 😂 diş macunu dayanmiyor bize 😂

propofol her defasında söylüyorum bazen üşengeçliğine kıçını dönüp yatıyor diyorum bu kadar zor olmamalı diş fırçalamak bide ben kendime çok önem gösteririm bu diş konusunda

Deleted4 odun kafalı kocam 3 yıldır anlamıyor bundan sonrada anlamaz sanırım 😂delirtiyor beni sevgiliyken çok önem gösterirdi hatta ağzından naneli şekeri eksik olmazdı ama evlenince ne değişti anlamıyorum nikahına alınca bi rahatlık geldi sanırım öküze 😂

Konu etiketleriyle içeriğin alakası olmadığı bir post daha eşinizin diş fırçalamaması +18 mi?

Yaren56 canım kolundan tut biraz oynaşarak banyoya götür dişlerinizi birlikte fırçalayın sonrasını siz orda halledersiniz daha iyi olur 😃

Kumral188 aynen mantıklı bak sağol canım benim aklıma gelmemişti daha önce farklı bir öneri çıkacağından eminden yazma sebebimde bu zaten 😂

Deleted4 bir taşla iki kuş hem dişlerini fırçalarlar hem o işi orada hallederler denemeye değer bence o zaman belki alışır hep fırçalamak ister 😃

senOlsanBari en iyisi sileyim ben bu postu 😂 nerden siliniyor öğretin bana yeniyim zaten çözmeye çalışıyorum uygulamayı

Yaren56 evlendigimizde ilk esimde oyleydi ben asla opusmed8m oyle sonra o demeye basladi bak dislerimi de fircaladim hazirim diye 2 yil olacak artik aliskanlik edindi.