krizantem oh be tek degilmisim
bende cok baktm netten ama
halambisey yok😂😂😂
Cilve nedir 🙄❣️
Kimsemkimimyaw Yok ben alırken erkek olmadığı sürece utanmam . Benim de yaşım 20 bekarken de aynı iştahlıydım şimdi de 😁
Annesivekizi bende doğumdan sonra isteksizlik yaşadım hatta şimdiye kadar boşalma durumu yaşayıp yaşamadığımı bile anlamıyordum burası sayesinde son zamanlar daha istekli hissediyorum. Öncesi bişey anlamadığımdan hemen bitsede duş alsam diye düşünürdüm şimdi arka arkaya 3 zorlarsak 4 defa yapıyoruz tabi eşim şok 😂 bikaç kişide okumuştum ilişkide boşalmak için pozisyon şekillerinden bahsetmişlerdi onları uyguladım cidden bilmiyormuşum, ben napmışım şimdiye kadar dedim kendime 🤭 ilk burayı keşfettiğimde aboowww burasıda ne böyle demiştim şaşırmıştım aslında ama bana çok şey kattı herkese teşekkürler 🙋♀️😃
deleted_4033 az da bana ver bacm benden kucukmussun hem benim ihtiyacım daha cok 😂 sen 22 olana kadar iki katı olursun iştahta 😁
Tatataammm banada katacak ama bi türlü aşamıyorum 😣
Kimsemkimimyaw burda birine demiştim aynı utanıyorum kendimi aşamıyorum diye, bana kocandan da utancaksan ooo dedi ayar verdi 😃 cidden kocam o benim 5 yılım böyle gitti put gibi yat bitti kalk yok yok böyle olmamalı dedim tabi hop diye değişmedi durum ama yavaş yavaş utancımı yeniyorum. İlk onunla konuşmakla başladım ona ondan utandığımı yani tüm hislerimi anlattım bunu bu şekil istiyorum falan diye şimdi herşey mükemmel 🤭
Nebilem anadan doğma kendimi çok garip hissediyorum ya ilişki sırasında bile üzerimde bişey olur
Kimsemkimimyaw kız zevk aldığın pozisyonları seç, istediğin şeyi yaptır . Sexsten güzel ne var hayatta 😅😅😅
deleted_4033 üstümde bi şey bırakmıyor o yüzden bi şey almaktan soğudum
Kimsemkimimyaw erkekler kötü bi şekilde söylenen her sözü dinlemeyip inada yaptığı ne varsa yapmaya devam ediyor o yüzden söyleme konuşma tarzımızı değiştirmeliyiz ☺️
krizantem aman en iyisi içinden geldiği gibi davranmak cilveli olcam diye kasmaya gerek yok olduğumuz gibi kabul etsinler napalım 😬
Tatataammm oyle ama iste bende yavas yavas artk insallah 😅
Kimsemkimimyaw cilve anlatılmaz yaşanır 👄 cilvemi kuruttu odun herif 🥺
Tatataammm 3-4 dedin beni benden aldın 😯 eğer 2 olursa öpüp başıma koyarım
Kirmizisarap bende anlamadım valla burası bana yaradı 🤭
Kirmizisarap niye kz😅
Kimsemkimimyaw benimki fazla efendi yatakta bile hafif utangaç. Nasıl anlatsam cinsellik arka planda onun için. Çocuksu. Evet doğru kelime bu. Çocuksu bu da insanı soğutuyor. Keşke benim kocam cilveli olsa asıl😕
Tatataammm darısı başıma darısı başıma
Kirmizisarap anladm canm insallah duzelir ya ❣️