Annesivekizi bende doğumdan sonra isteksizlik yaşadım hatta şimdiye kadar boşalma durumu yaşayıp yaşamadığımı bile anlamıyordum burası sayesinde son zamanlar daha istekli hissediyorum. Öncesi bişey anlamadığımdan hemen bitsede duş alsam diye düşünürdüm şimdi arka arkaya 3 zorlarsak 4 defa yapıyoruz tabi eşim şok 😂 bikaç kişide okumuştum ilişkide boşalmak için pozisyon şekillerinden bahsetmişlerdi onları uyguladım cidden bilmiyormuşum, ben napmışım şimdiye kadar dedim kendime 🤭 ilk burayı keşfettiğimde aboowww burasıda ne böyle demiştim şaşırmıştım aslında ama bana çok şey kattı herkese teşekkürler 🙋‍♀️😃

Kimsemkimimyaw burda birine demiştim aynı utanıyorum kendimi aşamıyorum diye, bana kocandan da utancaksan ooo dedi ayar verdi 😃 cidden kocam o benim 5 yılım böyle gitti put gibi yat bitti kalk yok yok böyle olmamalı dedim tabi hop diye değişmedi durum ama yavaş yavaş utancımı yeniyorum. İlk onunla konuşmakla başladım ona ondan utandığımı yani tüm hislerimi anlattım bunu bu şekil istiyorum falan diye şimdi herşey mükemmel 🤭

Kimsemkimimyaw kız zevk aldığın pozisyonları seç, istediğin şeyi yaptır . Sexsten güzel ne var hayatta 😅😅😅

Kimsemkimimyaw erkekler kötü bi şekilde söylenen her sözü dinlemeyip inada yaptığı ne varsa yapmaya devam ediyor o yüzden söyleme konuşma tarzımızı değiştirmeliyiz ☺️

krizantem aman en iyisi içinden geldiği gibi davranmak cilveli olcam diye kasmaya gerek yok olduğumuz gibi kabul etsinler napalım 😬

Kimsemkimimyaw benimki fazla efendi yatakta bile hafif utangaç. Nasıl anlatsam cinsellik arka planda onun için. Çocuksu. Evet doğru kelime bu. Çocuksu bu da insanı soğutuyor. Keşke benim kocam cilveli olsa asıl😕