Başlıkta oldugu gbi kzlar cilve nedir ? Eşim
bana az cilveli ol dedi bi kac kere ondan soruyorum😂 donuk bir insan degilim habire ugrasrm esinle operm saka yaparm sarlrm falan iyi anlaşırız ama cilveye gelince is ben anlamyorum cilveden kast nedir🌸

sporcuanne26 ya neler öğrenip yaptınız çok merak ediyorum ben de uzun zamandır buradayım taa eski postlara kadar okudum ama öyle bende değişiklik yapacak şeyler okumadım. Ben de çok odun bi insanım normalde

Örneğin; telefona bakmasından rahatsız oluyorsunuz diyelim onu sert bi şekilde kavga edercesine değil de, yanına yaklaşıp hayatım- bebeğim benimde ilgiye ihtiyacım Var biraz benimle ilgilenir misin diyerek elinden alabilirsin bu sadece bi örnek her şeyi böyle gülerek işveli cilveli bi şekilde söyleyip küçük surat asmamak cilveli olmak demek bana göre.

Küçük şeylere diyecektim yazmamışım

Kimsemkimimyaw en basiti yürürken bile bir cilveli yürümek var birde odun gibi 😅😅😅 kırıt işte biraz , güzel sözler söyle , cinsel içerikli konuş , evde dekolte giyin firikik ver 😎😎 mesela havalı ol her iltifatına tav olma , eşim bana çok sexsisin felan dediğin de ben hep öyleyim bebeğim derim yani o havayı ver ona 😊 spor yaparken bile sımsıkı bir tayt giyerim hareketleri yavaş yavaş gözüne soka soka yaparım hep sonu güzel biter 😅😅😅

Ezelinur ay bir telefonla oynama deyişim var gormeyin :( artk verilwn cevaplara konsantre olmammlazm bi yerden başlayım ❣️