deleted_4033 aslinda açık açık soruyorumda diyorum ki surekli isteyen biri olsam ne bileyim farkli seylwr alsam vb diye oda yok diyo ne gerek var diyor inanmazsn iki tane gecelegim var lacivertli ve kırmızı 😅ne kadınlar var diyorum evde mini etek sort vb giyen diye aman karım sen giyme boyle iyisin diyor bilmiyom 😣😊

Kimsemkimimyaw Yakışıklı erkek gördüğümde bi havalara girerdim bana baktıgı zaman tebessüm ederdim tabi alttan alttan 😂 anlardı oda zaten saçlarımı düzeltirdim havalı şekilde 😂 sonrası zaten bakışma ve tanışma oluyordu😂

deleted_4033 bende çok seviyorum hatta hazırladığım zaman sexten 2 kat haz alıyorum ama eşim hiççç aramıyor öyle şey. Ben hazırlanıp geliyorum diyor ki ne gerek vardı istedin de yapmadım mı 🤦‍♀️ gelde sinir olma

Nebilem aynen bende hazırlanırken zevke geliyorum 😅😅😅 daha dikkat çekici şeyler giysen 😊

deleted_4033 vucut çorabı giydim dedi ki heryerini kapatmış bi şey göremiyorum 😅
        Ona böyle anadan doğma çıkıcan en sevdiği. Bende onu sevmem ayakkabısına taksına kadar süslemeyi seviyorum

deleted_4033 bana dedi esim
          bunlari alrken utanmyon mu diye bende internetten aldm dedim iyi ozaman dedi ben kz olsam cok utarm dedi😂 ama yaşım 22 ama inanin oyoe
          bi iştahtan banada lazm❣️

Annesivekizi bende doğumdan sonra isteksizlik yaşadım hatta şimdiye kadar boşalma durumu yaşayıp yaşamadığımı bile anlamıyordum burası sayesinde son zamanlar daha istekli hissediyorum. Öncesi bişey anlamadığımdan hemen bitsede duş alsam diye düşünürdüm şimdi arka arkaya 3 zorlarsak 4 defa yapıyoruz tabi eşim şok 😂 bikaç kişide okumuştum ilişkide boşalmak için pozisyon şekillerinden bahsetmişlerdi onları uyguladım cidden bilmiyormuşum, ben napmışım şimdiye kadar dedim kendime 🤭 ilk burayı keşfettiğimde aboowww burasıda ne böyle demiştim şaşırmıştım aslında ama bana çok şey kattı herkese teşekkürler 🙋‍♀️😃

Kimsemkimimyaw burda birine demiştim aynı utanıyorum kendimi aşamıyorum diye, bana kocandan da utancaksan ooo dedi ayar verdi 😃 cidden kocam o benim 5 yılım böyle gitti put gibi yat bitti kalk yok yok böyle olmamalı dedim tabi hop diye değişmedi durum ama yavaş yavaş utancımı yeniyorum. İlk onunla konuşmakla başladım ona ondan utandığımı yani tüm hislerimi anlattım bunu bu şekil istiyorum falan diye şimdi herşey mükemmel 🤭

Kimsemkimimyaw kız zevk aldığın pozisyonları seç, istediğin şeyi yaptır . Sexsten güzel ne var hayatta 😅😅😅

Kimsemkimimyaw erkekler kötü bi şekilde söylenen her sözü dinlemeyip inada yaptığı ne varsa yapmaya devam ediyor o yüzden söyleme konuşma tarzımızı değiştirmeliyiz ☺️

krizantem aman en iyisi içinden geldiği gibi davranmak cilveli olcam diye kasmaya gerek yok olduğumuz gibi kabul etsinler napalım 😬