ZRaporu Lal38in senin ki yüzsüzlüğe vurmuş. Sende üzerine kusacak gibi eğil hatta kusabiliyorsan kus bak bakalım bir daha yapıyor mu 😅
Lal38in Mickeymom ki Mickeymom kız bu insanlık hali dışındaysa abartmıyorum yıldım yaaaa bak yine osurdu uzundaydı diyo bideee😳😤😤😤😤😤
Lal38in Bizedemilolo çok.sukur yaştan biri daha vardırr mutlu oldum yapma dedikce daha sesli geliyorrr
Bizedemilolo Lal38in gerçekten mutlumu oldun 😂😂 ohoo neler yapıyo resmen ondan tiksiniyim diye uğraşıyo inadına ohh diyo mis gibi kokuyo resmen iğreniyorum😂
Delibal Valla 11 yıllık eşimde hiç öyle bi davranış görmedim kendinde hiç bi zaman yapmadım geçen eşimin kuzenı nişanlısının yanında osurmuş bide gülerek anlatıyo dedim ayıp ya igrenç bişey
Lal38in Delibal bende aynen iğrenç utanırdım.o yaptıkça yapasım geliyor ama da benden çıkmıyor o kadavradan gelince bilerek yanına gidip yapıyorum geliyorrr pislik ya😂😂😂😂
Happykidstengeldimmmm Eşimle 3 yıldır birlikteyiz öyle şeyler yapmayız bana çok iğrenç geliyor😞 İnsanız bi üşütsek fasulye yesek zaten kokuyor bide eşim yanında yapmak iğrenç. bu zamana kadar anlamadıysa daha da anlamaz zaten Allah yardımcın olsjn
Lal38in Happykidstengeldimmmm aynen hem geğirme hem osuruk daha nakadar rahat olabilir yanımda bezdum da bezdummmm
Delibal Lal38in napcaksın canım mecbur bir ömür geçircez artık kabullenmek zorundasın daha kötü huyları olmasında bunlara şükür
Lal38in Delibal sınır bozucu bişey ki kabullenmeye çalışıyorum hele yatak odasında osurmasi tümden gıcık ediyor beni özellikle yanında yapsam.bile onun kadar olmuyor ona yetişemiyorum.bile😂
Cugulibinnazzz Lal38in ben her yemekte tartisarak kalkarim sofranin basinda bile illaki yapar nuri alço kornasi gibi mubarek ötüp duruto bi taraflari🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Lal38in Cugulibinnazzz seni o kadar ıyi anlıyorum kiii yahu yap istediğin kadar ama neden beraberken iki adım atıp yapmak bu kadar zor mutu garipler yaaaa bunu tıp da bi karşılığı var mi acaba yada psikolojide
Cemrerana Lal38in ben hep diyorum benim eşim ruh hastası derecesinde titiz yanımda onu asla yapmadı lavaboya gider gelir anlıyorum valla bazen kızıyorum çok titizlik takıntısı var diye ama iyiki varmış yani yerinde olmak istemezdim 😬
Lal38in Cemrerana ne güzel.valla sakin bozmasın artık annesi filan normal.karsiliyor ben asla istemezdim dişleri sammcay sigaradan berbat diyorum yüzüne de herşeyi yanına bile yaklaşamıyorum.bazen neden dikkat etmez ki hep böyleydi sürekli uyarmaktan ben yoruldum artik