igze0101 Lal38in daha önce bircok yorumda söylemiştim karı koca arasında utanma olmamalı gelip yüzüme osurmasin ama insanın tutamadigi zamanlar oluyo
Lal38in igze0101 sınırı yok yemeyin ederim bu bitmeyen osuruk hiç tahmin etmemistim bu kadar osuracagini
Bizedemilolo Lal38in bi osuruk bin doktora bedeldir demiş atalarımız benimm eşimde yapar yapma derim inadına yapar çok sinirleniyorum alıştım artık napiyim 🤷🏼♀️ İçinde kanser olacağına dışında konser olsun hahah 😂😂
Lal38in Bizedemilolo çok.sukur yaştan biri daha vardırr mutlu oldum yapma dedikce daha sesli geliyorrr
Nietzsche Lal38in birisi sırf kocası osuruyor diye boşanmıştı ,emsal haber bulun gösterin tehdit edin😂
Mickeymom Lal38in sizde yapın o zaman yanında ne çok şeye takılıyoruz aslinda şunun için aile huzuru bozulur mu hiç sizde yapın anlar o zaman şahsen biz karı koca bilinçsiz çıktığı oluyor ama napalim insanlık hali hahahha
Lal38in Mickeymom ki Mickeymom kız bu insanlık hali dışındaysa abartmıyorum yıldım yaaaa bak yine osurdu uzundaydı diyo bideee😳😤😤😤😤😤
Lal38in Deleted4 propofol tutamama değil ya her yerde her an nasıl.osurabilir bi insannnnn yaaaa sınır oluyorum odadan çıkıyorum.bazennn saçma sapan açıklama yapıyor sonrada valla usandimmmm
Lal38in ZRaporu ne yani bu iyilik miii evet ıyi biri ama oturacaksan git lavaboya balkona yan odaya neden yanimda osuruyon neden yaaaaaa 😲
ZRaporu Lal38in senin ki yüzsüzlüğe vurmuş. Sende üzerine kusacak gibi eğil hatta kusabiliyorsan kus bak bakalım bir daha yapıyor mu 😅
Bizedemilolo Lal38in gerçekten mutlumu oldun 😂😂 ohoo neler yapıyo resmen ondan tiksiniyim diye uğraşıyo inadına ohh diyo mis gibi kokuyo resmen iğreniyorum😂
Delibal Valla 11 yıllık eşimde hiç öyle bi davranış görmedim kendinde hiç bi zaman yapmadım geçen eşimin kuzenı nişanlısının yanında osurmuş bide gülerek anlatıyo dedim ayıp ya igrenç bişey
Lal38in Delibal bende aynen iğrenç utanırdım.o yaptıkça yapasım geliyor ama da benden çıkmıyor o kadavradan gelince bilerek yanına gidip yapıyorum geliyorrr pislik ya😂😂😂😂