Lal38in Kızlarrr çok sinirliyim bıktım artikkkkkkkk Sizinde eşiniz yanınızda osuruyormu. ???? Bıktıracak kadar hem kokuyor hem hiç hoş değil kaç defa uyardım yaaaa nefret ediyorummmmmmmmm.lutfen bu durumu yaşayanlar yazsinnn.
Olivetti Lal38in konuşmadığımız bi osuruktan konular kaldıydı oda tam oldu 😂 neyse eşim benim yanımda osurmaz 😂bende onun yanında yapmam . Yani bu bizim için hayati bir ihtiyaç değil tutabiliyoruz veya içimize içimize osurabiliyoruz 😂
igze0101 Lal38in daha önce bircok yorumda söylemiştim karı koca arasında utanma olmamalı gelip yüzüme osurmasin ama insanın tutamadigi zamanlar oluyo
Bizedemilolo Lal38in bi osuruk bin doktora bedeldir demiş atalarımız benimm eşimde yapar yapma derim inadına yapar çok sinirleniyorum alıştım artık napiyim 🤷🏼♀️ İçinde kanser olacağına dışında konser olsun hahah 😂😂
Lal38in Deleted4 propofol tutamama değil ya her yerde her an nasıl.osurabilir bi insannnnn yaaaa sınır oluyorum odadan çıkıyorum.bazennn saçma sapan açıklama yapıyor sonrada valla usandimmmm
Lal38in ZRaporu ne yani bu iyilik miii evet ıyi biri ama oturacaksan git lavaboya balkona yan odaya neden yanimda osuruyon neden yaaaaaa 😲
Susli Valla kendini de içindekini de iyice salmıs ne bu rahatlık söylemişsin dinlememiş utandır artk me diyim
Lal38in igze0101 sınırı yok yemeyin ederim bu bitmeyen osuruk hiç tahmin etmemistim bu kadar osuracagini
Lal38in Bizedemilolo çok.sukur yaştan biri daha vardırr mutlu oldum yapma dedikce daha sesli geliyorrr
Nietzsche Lal38in birisi sırf kocası osuruyor diye boşanmıştı ,emsal haber bulun gösterin tehdit edin😂
Mickeymom Lal38in sizde yapın o zaman yanında ne çok şeye takılıyoruz aslinda şunun için aile huzuru bozulur mu hiç sizde yapın anlar o zaman şahsen biz karı koca bilinçsiz çıktığı oluyor ama napalim insanlık hali hahahha
Lal38in Mickeymom ki Mickeymom kız bu insanlık hali dışındaysa abartmıyorum yıldım yaaaa bak yine osurdu uzundaydı diyo bideee😳😤😤😤😤😤