civciv07 hayallerim_02 sen nasıl yapıyorsun canm tahmini benim de oğlum var bir kızım olmasını istiyorum
hayallerim_02 civciv07 canım benim bir kızım var hergun ilişki ve nisanda tutmuştu 2.4.6.8.10 böyle ıkılı sayılarda gir inşallah olur hergun yapsanız erkek sper ölüyor kiz spermeler kalıyor
civciv07 hayallerim_02 yani çift rakamlarda ilişkiye girilmesi lazım diyorsun kız için doğru mu anladım canm
hayallerim_02 civciv07 evet çift rakamlarda gir bende kuzumda bilerek öyle yapıyordum kiz çocuğu için
Zeynep_ Papatyaaa Canım senin için bu yıl Mart MayısTemmuz Eylül aylar kız bebek.Nisan Haziran Ağustos Ekim Kasım Aralık aylar erkek bebek.Eğerki planlı gebelik istiyorsan bu ayları değerlendirebilirsin😊.
Zeynep_ civciv07 Canım tam yaşın 21 mi ? Yani bu yıl doğum günün oldumu?Yoksa bu yıl 22 ye girecekmisin?Biraz karşk oldu ama bilmem anlata bildimmi?Doğumum günün ay gün olarak yazarmısın.Birde bu yılmı istiyorsun kız bebek?
Papatyaaa Zeynep_ çok teşekkür ederim canım Allah’ım razı olsun inşallah hayırlısı ile kız bebek olur🥰
hayallerim_02 Zeynep_ nasıl yapıtınız ben cin takvimine göre etim iki yaş ekledim erkek çıktı tabi önce rabbimden istiyorum
Gulhayat Zeynep_ nisanda 24 oluyorum canım . Kızım var bi tane Rabbim nasip edersen erkek çocuk istiyoruz bir tane de