Mavisim20 Zeynep_ neye göre nasil bakiyorsunuz acaba ya cin takvimine baktim. Haziran agustos eylul kasım aralik kiz veriyor geri kalan aylar hep erkek 😁
Zeynep_ Mavisim20 Yok ben çin takviminden bakmıyorum.Ona inanmam zaten.Baska bir uygulama var ordan bakıyorum.Oğlumdada bakmştım ve tuttu.Bir cok kişide dogru cıktı.
civciv07 hayallerim_02 sen nasıl yapıyorsun canm tahmini benim de oğlum var bir kızım olmasını istiyorum
hayallerim_02 civciv07 canım benim bir kızım var hergun ilişki ve nisanda tutmuştu 2.4.6.8.10 böyle ıkılı sayılarda gir inşallah olur hergun yapsanız erkek sper ölüyor kiz spermeler kalıyor
civciv07 hayallerim_02 yani çift rakamlarda ilişkiye girilmesi lazım diyorsun kız için doğru mu anladım canm
hayallerim_02 civciv07 evet çift rakamlarda gir bende kuzumda bilerek öyle yapıyordum kiz çocuğu için
Zeynep_ Papatyaaa Canım senin için bu yıl Mart MayısTemmuz Eylül aylar kız bebek.Nisan Haziran Ağustos Ekim Kasım Aralık aylar erkek bebek.Eğerki planlı gebelik istiyorsan bu ayları değerlendirebilirsin😊.