Zeynep_ civciv07 Canım tam yaşın 21 mi ? Yani bu yıl doğum günün oldumu?Yoksa bu yıl 22 ye girecekmisin?Biraz karşk oldu ama bilmem anlata bildimmi?Doğumum günün ay gün olarak yazarmısın.Birde bu yılmı istiyorsun kız bebek?
Zeynep_ Papatyaaa Canım senin için bu yıl Mart MayısTemmuz Eylül aylar kız bebek.Nisan Haziran Ağustos Ekim Kasım Aralık aylar erkek bebek.Eğerki planlı gebelik istiyorsan bu ayları değerlendirebilirsin😊.
Papatyaaa Zeynep_ çok teşekkür ederim canım Allah’ım razı olsun inşallah hayırlısı ile kız bebek olur🥰
hayallerim_02 Zeynep_ nasıl yapıtınız ben cin takvimine göre etim iki yaş ekledim erkek çıktı tabi önce rabbimden istiyorum
Gulhayat Zeynep_ nisanda 24 oluyorum canım . Kızım var bi tane Rabbim nasip edersen erkek çocuk istiyoruz bir tane de
Zeynep_ Gulhayat Canım senin için bu yıl Nisan Mayıs Temmuz Eylül Ekim Aralık Aylar erkek bebek.Planlı gebelik istiyorsan bu ayları değerlendire bilirsin.Bu aylar hamile kalman gerek😊.
Zeynep_ civciv07 Canim sadece bu yıl olarak bakabilirim.Gelecek seneler ancak gelecek senw bakılabilir.
smy2303 Zeynep_ canım kız kardeşim ocak ayında hamilr kaldi 30 temmuz 97 doğumlu cinsiyet ne olur sence
Zeynep_ smy2303 canım eğerki ocak ayında hamile kaldıysa bebeği erkek olucak😊.Tam eminmisin ocak ayında hamile kaldığına?Kaç haftalık gebelik?
Nietzsche Zeynep_ canım sen neye göre bakıyorsun bunları ?çokta emin konuşuyorsun ,merak ettim kaynağını😊