Zeynep_ Gulhayat Canım senin için bu yıl Nisan Mayıs Temmuz Eylül Ekim Aralık Aylar erkek bebek.Planlı gebelik istiyorsan bu ayları değerlendire bilirsin.Bu aylar hamile kalman gerek😊.
hayallerim_02 Zeynep_ nasıl yapıtınız ben cin takvimine göre etim iki yaş ekledim erkek çıktı tabi önce rabbimden istiyorum
Papatyaaa Zeynep_ çok teşekkür ederim canım Allah’ım razı olsun inşallah hayırlısı ile kız bebek olur🥰
smy2303 Zeynep_ canım kız kardeşim ocak ayında hamilr kaldi 30 temmuz 97 doğumlu cinsiyet ne olur sence
Zeynep_ smy2303 canım eğerki ocak ayında hamile kaldıysa bebeği erkek olucak😊.Tam eminmisin ocak ayında hamile kaldığına?Kaç haftalık gebelik?
Nietzsche Zeynep_ canım sen neye göre bakıyorsun bunları ?çokta emin konuşuyorsun ,merak ettim kaynağını😊
Nietzsche Zeynep_ peki o zaman benim görümcem hamile sürpriz olsun diye cinsiyeti öğrenmediler ,sana yazayım tahmin et bakalım doğru çıkacak mı 😂 26 kasım 1993 doğumlu , ağustosta hamile kaldı 😊
Zeynep_ smy2303 Canım bu yıl senin için sadece Mayıs Temmuz Eylül aylar kız bebek😊.Bu aylarda hamile kalırsan kız bebişin olur.
Zeynep_ Nietzsche Anladğm kadarıyla görümcenizin şu anki yaşı 27.Ama 27 yaşına geçmeden 26 yaş içinde hamile kalmış.Görümcenizin bebeği Erkek😍.
Zeynep_ Nietzsche Haziran Ağustos Eylül Kasım Aralık aylar kız bebek.Kız bebek istiyorsan bu aylar hamile kalabilirsin😊.