Delibal çin takvimini uygulamadim ama biri bana ilişkiden sonra hemen ya sağa yada sola yat demişti ikisinden biriydi hatırlamıyorum erkek olur demişti inanmıyorum ama gerçekten oğlum oldu. Rabbimin bileceği iş hangisi hayirliysa rabbim onu versin
bebek
Benim arkadaşim çin takvimi uyguladım demişti şimdi bi kızı bi oğlu var deneyen varmı diye merak ettim soruyum dedim canım sağol allahıj bileciği iş dediğin gibi rabbim hayırlı evlat versinde
- Düzenlendi
Delibal benim kızım Çin takvimine göre erkek olması gerekiyordu tutmadı
Annesivekizi 😂😂aa o zamn güvenmiyoruz😂
Delibal Çin takvimine göre benim oğlumun kız olması gerekiyordu 😀😀 o yüzden inanmıyorum ona 😀😀
Delibal ben uygulamadm ama görümcem bakıyor gercekten kime ne diyosa tutuyor benmde erkek dedi doktor kıza benzetti bu yine tutturdu erkek diye gercektende erkek oldu 😃
Ortasekerlikahve sağa yatılıyor :)
Gecekirpikli hatırlamıyorum işte o yüzden emin olamadım 😂
Delibal bende hamile kaldıktan sonra meraktan baktım erkek yazıyordu sonra erkek çocuğum oldu bilmiyorum doğrusudur herkezde aynisi olmuyor galiba
Delibal güzel bir namaz kılın eşinizle sonra dua edin erkek bebek için arkdasim bu şekil de erkek bebeğe hamile
Hayırlısı bakalım canım
civciv07 canım bu nasıl birşey böyle para mı ödüyorsunuz nasıl hepsini biliyor
Yerli-yummymommy cnm ben oğluma hamile iken ilk olarak çin takvimini denedim fakat yanlış çıktı bu kadına sordum hesabına para gönderdim ve 5 haftalıkken baktırdım erkek dedi benim gibi bir sürü kişiye aynı şekilde biliyor yani planlama da yapıyor kız yada erkek için
civciv07 teşekkürler canım bende bi bakayım