Delibal çin takvimini uygulamadim ama biri bana ilişkiden sonra hemen ya sağa yada sola yat demişti ikisinden biriydi hatırlamıyorum erkek olur demişti inanmıyorum ama gerçekten oğlum oldu. Rabbimin bileceği iş hangisi hayirliysa rabbim onu versin

Benim arkadaşim çin takvimi uyguladım demişti şimdi bi kızı bi oğlu var deneyen varmı diye merak ettim soruyum dedim canım sağol allahıj bileciği iş dediğin gibi rabbim hayırlı evlat versinde

Delibal canm Instagram’da bı kadın var planlı gebelik yapıyor hepsi tutuyor neredeyse belli bı ücret karşılığında istersen o bayan ile görüş ilgilenirsen hesabının ismini yazıyım

civciv07 şuan planımda yok çocuk yaza kız kardeşimin düğünü var allah izin verirse ondan sonra düşünüyorum ismini söylerseniz takibe alırım inst.canım

Delibal Çin takvimine göre benim oğlumun kız olması gerekiyordu 😀😀 o yüzden inanmıyorum ona 😀😀

Delibal ben uygulamadm ama görümcem bakıyor gercekten kime ne diyosa tutuyor benmde erkek dedi doktor kıza benzetti bu yine tutturdu erkek diye gercektende erkek oldu 😃

Delibal bende hamile kaldıktan sonra meraktan baktım erkek yazıyordu sonra erkek çocuğum oldu bilmiyorum doğrusudur herkezde aynisi olmuyor galiba

Hayırlısı bakalım canım

Yerli-yummymommy cnm ben oğluma hamile iken ilk olarak çin takvimini denedim fakat yanlış çıktı bu kadına sordum hesabına para gönderdim ve 5 haftalıkken baktırdım erkek dedi benim gibi bir sürü kişiye aynı şekilde biliyor yani planlama da yapıyor kız yada erkek için