Nietzsche Zeynep_ peki o zaman benim görümcem hamile sürpriz olsun diye cinsiyeti öğrenmediler ,sana yazayım tahmin et bakalım doğru çıkacak mı 😂 26 kasım 1993 doğumlu , ağustosta hamile kaldı 😊
Zeynep_ smy2303 Canım bu yıl senin için sadece Mayıs Temmuz Eylül aylar kız bebek😊.Bu aylarda hamile kalırsan kız bebişin olur.
Zeynep_ Nietzsche Anladğm kadarıyla görümcenizin şu anki yaşı 27.Ama 27 yaşına geçmeden 26 yaş içinde hamile kalmış.Görümcenizin bebeği Erkek😍.
Zeynep_ Nietzsche Haziran Ağustos Eylül Kasım Aralık aylar kız bebek.Kız bebek istiyorsan bu aylar hamile kalabilirsin😊.
Zeynep_ sirinhatun Canım yaa o kadar mesaj gelmiş ki arada kaynamış😂😂.Şöyle yeniden yaşn kaç.Hamilemisin?Yoksa erkekmi kızmı istiyon🤩
Zeynep_ Esmerimmm Bebeğinin cinsiyeti erkek canım😍.İnşallah sağ salim alır kucağna bebeğini🤲🏻.Kızmı istiyordu yoksa erkekmi?
Esmerimmm Zeynep_ görümcemede bakar mısın hepsi kız yapmak için niyetlerini bozmuş durumda inşallah onunki kızdır 44 yaşında aralık 2020 de hamile kaldı
Bynatesli Zeynep_ merhaba yorumlarınız gördüm de bana da bakarmisiniz 1 oğlum var kızım olsun istiyorum 1985 doğumluyum😊