Üçünçü normal doğumumu yaptım vajinada genişleme oldu gibi sanki esimde hiç bişey demiyor sormadım da zaten sürekli benimle birlikde olmak istiyo am kendimi kötü hissettiğim için onu reddetmeye basladım bu durumu yasayan varmı
Doğum sonrası vajina
Eftelya canım bende ikinci normal doğumumu yaptım dikişsiz oldu bende fark ettim genişleme olduğunu Çünkü ilişki sırasında hiç bişey hissetmedim zevk alamadım eşime sordum vajinam genişlemişmi diye moralini bozmamak için söylemiyordum ama evet baya genişlemiş bende zevk alamıyorum dedi resmen ilişkiden soğuma sebebi çok moralim bozuldu ve şuan 2 haftada bir ilişkiye giriyoruz ve benim zorumla eşim çok isteksizleşti vajina estetiğimi yaptırsam acaba şuan doğum kilolarımda var zayıfladıkça sıkılaşırmı ne dersiniz
Ben iki ayda 15 kilo verdim butun kiloları gitti dediğim gibi esim deli gibi pesimden dolanıyor onunla ilgili Bi sorunum asla yok ama ben genişlemiş gibi hissediyorum eşimin içimde oldugunu bile hissedemiyorum ıslaklıkdan mı bilmiyorum
Eftelya canım bence eşine sormalısın o da hissediyor mu ya da fazla ıslanıyorsan ondan da olabilir
Bencede iki doğuma kadar hiç bilet olmuyo ama üç işi bozdu
Bende 2 normal doğum yaşadım ama hiç öyle bi durum olmadı aksine doktorum eskisinden daha iyi yapıcam dedi dikiş yaparken ve öyle de oldu gerçekten doktorla alakalı bi durum bence dikiş yaparken düzgün yapmıyor bazıları
Eftelya 2 ayda 15 kilo nasıl verdin 😱
Songul-lll ben de 1 haftada 20 kilo verdim doğum yaptığım hafta kuzum bünye meselesi bu doğum sonrası kimisinde hemen gidiyor kimisinde kalıyor. Kilo vermek istiyorsan çok kilon yoksa eğer chloe ting yaz youtubea yapmaya başla derim yapan herkes kesinlikle işe yaradığını söylüyor
KirmiziOjeli vay be🙄 ben sezaryen oldum, doğumla beraber 10 kilo gitti kalanı kaldı 🤣ahh hele o göbeeeek😱🤦♀️🤦♀️🤦♀️fazla kilom yok hatta zayıflamak istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorum 🤣 o söylediğini duydum baktım ama yapmadım. Yapayım en iyisi 🤣
KirmiziOjeli sezaryen doğum yapanlarda yapabiliyor mu bunu
bisadekahve valla bilmiyorum canım tahminimce 6 ay sonra yapılabilir ama emin değilim hareketler çok zor çünkü
Songul-lll sıkılaşma için bire bir zaten 🤩
KirmiziOjeli bi inceleyim bakıyım muhtemelen dediğin gibidir
Eftelya ben 1 kere doğum yaptım normal doğum doktorum estetik diktim demiştim 4 dikişim vardı hiç sorun yaşamadık
KirmiziOjeli teşekkür ederiiiim 😍