Kızım 18 aylık az önce gölgesinden korku çığlık atarak koştu çok ağladı hep kucak istiyor gölge gördüğü zaman çok korkuyor kafasını titretiyor hayaliyle bende çok korktum napmam lazım yardımcı olur musjnz nasıl unuturabilirm sürekli duvarlara bakıyor odadan dışarı cikmiyor
Golgeden korkmak
Poncigimm canım öncelikle sen korktuğunu falan belli etme ,çocuğa korkma, geçti vs. Şeylerde söyleme tepkisiz kal . Her korktuğunda müdahale etme , o sana gelip yardım isterse falan müdahale et. Gölgeyle ilgili oyuna başvurabilirsin . Şuan onla alakalı oyun aklıma gelmedi ama başka örnek vereyim. Mesela şimşekten korkan çocuğa ,krallar savaşınca şimşek çıkıyor diyip eline oyuncak kılıç verebilirsin ,şimşek gelince vur gider dersin falan. Bu tarz bişey bulsan sanırım faydalı olur . Ama çabaların sonucu birşey değişmezse profesyonel yardım almanı önerrim
Deleted5 yok mutfagagitti yansitmadan gölgesini gördü çığlık atı ben yoktum yanında ikknci gidişinden baktım gölgesinden korktu odaya getirdim yastıktan duvardan gölge görünce kaçıyor bana sarılıyor bende korktim nasıl yapcam diye kara kara dusunyrm Pepe açtım izledi dikkatini dagitm diye sonra yine korktu mutfağa girmiyor önceden karanlıkta gezerdi simdik yanımdan ayrılmıyor
Çığlık atması bağırması kafasını titremesi beni korkutu korkunun bir sürü yan etkileri oluyor Muş 😔