Merhabalar üye olmadan takipdeydim baksım kimse kimseyi yadırgamıyor yargılamıyor üye olmaya karar verdim
3 yıllık evliyim sex esnasında haz alıyorum ama boşalmıyorum
yani bu boşalmakdan kasıt nedir basıl oluyor
vucutda titreme sıvı akıntı mı geliyor ?
mesela bende hiç böyle bişey olmuyor genital bölgem gıdıklanıyor gibi oluyor tamam diyorum bitiyor
Yani buna göre ben hiç boşalma yaşamadım mı
yaşamak için ne yapmalıyız
cinsel hayatımızda baya aktifdir aslında
bu boşalmanın nasıl bişey olduğunu linçlemeden anlatabilecek var mı teşekkür ederim şimdiden
Boşalma Hakkında
BihterZiyagill canım bu herkeste farklı oluyor sıvı gelen de var hiç gelmeyen de . Bende mesela o anda aşırı zevk alımı , titreme ve boşaldıktan sonra o bölgede kasılma oluyor 😊 zaten kuş gibi oluyorsun anlaşılmayacak bişey değil
BihterZiyagill Bnde burda bekliyim aynı şeyler bnde de var
Benim merak ettiğim herkez islaniyo mu ya bn hic islanmiyorm da o yuzdn zevk de almiyorm fazla🙈
deleted_4033 sizin bahsettiğiniz rahatlama vajinal boşalma mı yoksa mastürbasyon yapılan klitoris bölgesi mi
Tazeannee ben iki şekilde de boşalıyorum . İkiside aynı derecede zevk veriyor fark yok
Prensessannemm Boşalma esnasında normal ıslanmadan daha fazla ıslanıyorsun
deleted_4033 Bn sevişirken de islanmiyorm ilişkide islanmiyorm bu bosalmiyorm anlamına mı geliyo bide napmam lazım ya🙈
deleted_4033 Canım ben kendim bodalıncada hic birsey akmıyor vajinal bosalıncada yani bu normalmi.Bosalınca sıvı akmazmı?Titresim falan yasıyorum vajinal bosalma oldukta sanki icimden bir seyler fışkırıyor ama sıvı falan akmıyor.kendimde banyoda elimle boşalıncada titreme oluyor ama gene bir sey yok.Sizde nasıl oluyor boşalma?
Prensessannemm ilişkide hiç islanmıyormusun 🤔
Zeynep_ Bende akıyor o anda sıvı aktığını hissediyorum zaten ama geçenlerde burda birinde aynı senin gibi olduğunu demişti
deleted_4033 aynn islanmiyorm bu yüzden de hiç bsy anlamiyorm ilişkiden ne yapmalıyım
Prensessannemm ıslanmadan ilişkiye nasıl giriyorsun kuruluk olmuyormu çok fazla
deleted_4033 ben 2,5 yıllık evliyim ama henüz hiç yaşamadım vajinal boşalmayı. Sadece klitoris bölgeden oluyorum ama o ikisinin zevki Farklı diyor ikisini de yaşayanlar yani vajinal olanlar onun çok daha güzel olduğunu söylüyor
Aagg0207 Bnde açıkçası hiç bsy anlamadm ilişkide hiç canım acimiyo gayet rahat oluyo ama bn hiç bsy anlamiyorm öyle millet gibi bı sıvı flnda gelmiyo bu yüzden de bosalmiyorm galiba🤦🙈öyle islanmiyorm da cok
Prensessannemm peki ıslanma olmayınca kuruluk yaşamıyormusun
deleted_4033 İslanmiyorm da yok deneck kadar az acı hissetmiyorm yani tek sorun bosalmiyorm yani bı sıvı fln gelmiyo hiç bsyde anlamiyorm ilişkiden
deleted_4033 yani afedersn elinle bile baksan hiç ıslanma fln hiç bsy yok
Tazeannee ön sevişmeyi uzun tutun bide Senin üstte olduğun pozisyonlarda daha rahat vajinal boşalabilirsin . Başkalarını bilemem benim için her ikiside iyi derecede zevk veriyor 😅
Prensessannemm Allah Allah 🙄 kayganlaştırıcı alıp denedin mi hiç ıslanmadan ilişkiye nasıl giriyorsun ben hala orda takılı kaldım walla 🙄
Prensessannemm ön sevişmeyi çok kısa tutarsanız belki o yüzden böyle olablir canım