• +18
  • Boşalma Hakkında

deleted_4033 Emziriyorm ya emzirmesem alicktm o çikolatalardan istek artırıcı öneriniz var mı acaba☺️Bu arada cok teşekkür ederim 🥰

Poncigimm ya eşim yanimda yok adam 8 ayda bikere geliyo bazen diyorm ki alistn mi acaba kocasız durmaya 😂😂

Vajina boşalma oluyorum diğeri yapamiyor

m😄 öbürü nasıl oluyor

BihterZiyagill bosalirken böle dehşet bir ha hissedersin istemsizce karşılıyorum ben hafif titriyorum sıvı falan gelmiyor benden pek ama zaten bosaldigin zaman çok rahatlama geliyor

Prensessannemm boşalmanın sıvıyla ilgisi yok canım sıvı tamamen ilişkinin rahat olması için gerekli olan şey boşalma olayı sen zevke gelince sanki birisi seni sımsıkı tutmuş boşalınca bırakmışlar gibi oluyor ve o an eşin seni ucursun gibi istyrsun bn de şöyle oluyr eşim goguslerime dokunsun elleriyle gezinsin istyrm onlarida yapınca bosaliyrm ve rahatliyrm 🙈🙈

Prensessannemm canım sen bendensin. Ya kocan beceriksiz senin zevk alman için çaba sarf etmiyor. Ya da senin kafan çok dolu rahatlayamıyorsun. Bu sefer de olmayacak diye takıyorsun. Ya da ten uyumunuz yok. D şıkkı benim hepsi.

deleted_4033 bende de isteksizlik var. Acayip soğudum ben çok ateşliydim. Bu herif beni soğuttu hiçbir şey bilmiyor. Anlamıyor. Çok sinirliyim ona şuara. Cinsel hayatımız vasatın altında🥴

deleted_4033 löps diye giriyo ilişkiye öpmeden okşamadan koklamadan. Islanmak yok kuru kuru. Kendi zevkini alıyor zaten 2 dk. Sonra hayde yallah

Ayyyy vallahi ben de bi şey anlamadım desem yeridir 🙈 yeri geliyor doruklara çıkıyorum ilişki esnasında. Ben sezaryen olduktan sonra aşırı derece de kuruluğum olmaya başladı. Bazen ıslanıyor bazen ıslanmıyor. Yeri geliyor çok zevk alıyorum yeri geliyor hiç almıyorum ama boşalmak nasıl oluyor hâlâ anlamış değilim 😄yaşadım mı yaşamadım mı onu bile bilmiyorum 🤷‍♂️