• +18
  • Boşalma Hakkında

deleted_4033 ben 2,5 yıllık evliyim ama henüz hiç yaşamadım vajinal boşalmayı. Sadece klitoris bölgeden oluyorum ama o ikisinin zevki Farklı diyor ikisini de yaşayanlar yani vajinal olanlar onun çok daha güzel olduğunu söylüyor

Aagg0207 Bnde açıkçası hiç bsy anlamadm ilişkide hiç canım acimiyo gayet rahat oluyo ama bn hiç bsy anlamiyorm öyle millet gibi bı sıvı flnda gelmiyo bu yüzden de bosalmiyorm galiba🤦🙈öyle islanmiyorm da cok

deleted_4033 İslanmiyorm da yok deneck kadar az acı hissetmiyorm yani tek sorun bosalmiyorm yani bı sıvı fln gelmiyo hiç bsyde anlamiyorm ilişkiden

Tazeannee ön sevişmeyi uzun tutun bide Senin üstte olduğun pozisyonlarda daha rahat vajinal boşalabilirsin . Başkalarını bilemem benim için her ikiside iyi derecede zevk veriyor 😅

deleted_4033 Emziriyorm ya emzirmesem alicktm o çikolatalardan istek artırıcı öneriniz var mı acaba☺️Bu arada cok teşekkür ederim 🥰

Poncigimm ya eşim yanimda yok adam 8 ayda bikere geliyo bazen diyorm ki alistn mi acaba kocasız durmaya 😂😂

Vajina boşalma oluyorum diğeri yapamiyor

m😄 öbürü nasıl oluyor

BihterZiyagill bosalirken böle dehşet bir ha hissedersin istemsizce karşılıyorum ben hafif titriyorum sıvı falan gelmiyor benden pek ama zaten bosaldigin zaman çok rahatlama geliyor