Kirmizisarap yok kız cok ugrasiyo kocam ama bnde iş yok😢
Boşalma Hakkında
Boşalma problemi bende de var canım 3 yıllık evliyim boşaldım mı hiç bi zaman anlamıyorum eşim içime boşaldığı için sıvı gelse bile anlamamaz yani o an seninki mi onun ki mi hiç öyle titreme falanda yaşamadım rahat boşalanlar bu hissi bilenler anlamıycak bişey yok diye konuşuyor ya acayip tav oluyorum tok açın halinden anlamaz mış herkesin his durumu farklı!
tokyo-12 sürtünerek rahatlat kendini canım vajinal bosalma bende hiç yaşamadım ama öbur türlü oluyor
Merhaba biraz takipte idim ama konu bana gelince kayıt oldum.ben 20 yıllık evliyim ama asla boşalma olmadım önceden asla zevk te almıyodum aşşırı kuru kayganlaştırıcı falan idare ettik şimdi ıslaklık oluyor ama asla orgazm olmadım olanlarada çok özeniyırum
tokyo-12 canım eşinle birlikte boşalma durumu da var ondan önce de var eğer aynı anda boşalırsak ben anlıyorum çünkü boşalma kadar degl baya ıslanıyoruz yani eşimden önce boşalırsam sıvı geliyor benden akıyor yani çiş yapar gibi değil ama kalçama kadar geliyor ıslaklık onlardan anlayabilirsin bende bosaldiktan sonra bacaklarda titreme ve kasılma oluyor herkesin farklı olabilir tabiki
minnosunannesi sürtünerek denedim inanılmaz bişeymiş onu anladımm🙈🙈 o anı yaşayacağını anlıyorsuuun sankiii ve titrediğin an sanki orasını sıkıyorlarmış gibi çok hoşuma gitti ve bastırdıkça daha fena oluyorsunn değil miiii 🙈🙈🙈🙈
Gknlll evet canım zaten o zevki alınca bidaha bırakamıyosun🙈
Bende 1,5 yıllık evliyim boşalma nedir bilmiyorum eşim çok ugrasiyo saolsun ama bende iş yok galiba hani hiç dediğiniz gibi böyle uçma kaçma olmuyo çok özeniyorum şöyle boşalıyorum böyle rahatlıyorum diyenlere 😏
Prensessannemm kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin mutlaka tavsiye ederim çevremde çok duydum herkes aynı gerçek sıvı gibi diyor kullanan herkes çok memnun bence birde onu dene
Prensessannemm oral ilişkide bende öyleyim ya aşırı bir zevk alamadım henüz sex i deneyemediö tabi nişanlıyım ama oralda sevemedim
yenigelin0 denicm cnm umarım işe yarar
yenigelin0 belki anca alisirsn cnm bilmiyorm bnde genel bı isteksizlik mi ne var bnde anlamadm🙈😂
yenigelin0 bende nişanlıyımmm nezaman düğün düşünüyorsunuuz😊😊
birde aferdersn ama en son ne kadar ilerlediniz bu dönemde 🙈🙄
Gknlll düğün temmuzda allah nasip ederse sadece oral ve sürtünme oldu bir kere oda ama ben ona müsait oldukça yapıyorum sadece bana bir kere oldu işte