• +18
  • Boşalma Hakkında

Gknlll Adam elinden gelen herşeyi yapiyo canım bı amuda kalkmadigi kaliyo bende iş yok ama çokta merak ediyorum o duyguyu

Linaa anlıyorumm senii pek kafana takma canımm ilk zmanlar bilmediğim bi duyguyu konuşulunca merak ediyordum korktuğum oluyordu ya olmazsa ya anlayamazsam diye amaa dediğim gibi istersen bide öyle dene belki oluur

Azra000 yaptıda ben pek bişey anlamadım 😄😄 aslında gayet iyi yaptı net ama boşaltacak dereceye gelmedim yani

9 gün sonra

Zeynep_ özür dilerim ama merak ettim sakıncası yoksa elinizle klitoris bölgenizi mi okşuyorsunuz nasıl kendiniz boşalıyrouanuz benim de sıkıntım var eşimden dolayı ihtiyacımı karşılayamıyorum

19 gün sonra

Birde kızlar birşey daha sorucam 🙈🙄
        bu hadi diyelim sürtünmeyle o hazzı yaşadımm yani boşalma deniliyorya boşalıyorsun sonra ayağa kalktığında böyle beyaz bi sıvıı akıyor çamaşırı değiştirdiğimde farkediyorumm böyle şeffaf değil baya bildiğin beyaz akıntı gibiii ve aşırı ıslak nedir peki o 🙄🙄🙄

deleted_4033 merhabaaalar benimde aklımda bir takım düşünceler var 🙈🙈🙈 etiket yapamadım paylaştığımda bi bakarmısın

deleted_4033 aslında evett o an sadece ıslandığını biliyorum anlıyorum ama dediğin gbiii hareket ettikçe yada ayaklanınca daha da anlıyorum 🙈😂

BihterZiyagill nasil birsey anlatmak zor bana gore ama tum vucudun titriyor ve kendinden geciyorsun farkli bir his hicbiseye benzemiyor🤭 20 li yaslardayken islaklik hemen olurdu ve vajinal yoldan orgazm olurdum ama yasim 38 ve kuruluk sorunum var yine boşalıyorum ama vajinal yolla olmuyor artik.yani yas ilerledikce farkli oluyor aldigin haz ve vajinal yolla bosalmak daha haz verici