• +18
  • Boşalma Hakkında

Azra000 gıız yatarken yastık yada yorgan dediler burda duydum bende 🙈🙈🙈

Prensessannemm kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin mutlaka tavsiye ederim çevremde çok duydum herkes aynı gerçek sıvı gibi diyor kullanan herkes çok memnun bence birde onu dene

yenigelin0 bende nişanlıyımmm nezaman düğün düşünüyorsunuuz😊😊
      birde aferdersn ama en son ne kadar ilerlediniz bu dönemde 🙈🙄

Gknlll düğün temmuzda allah nasip ederse sadece oral ve sürtünme oldu bir kere oda ama ben ona müsait oldukça yapıyorum sadece bana bir kere oldu işte

Gknlll Adam elinden gelen herşeyi yapiyo canım bı amuda kalkmadigi kaliyo bende iş yok ama çokta merak ediyorum o duyguyu

Linaa anlıyorumm senii pek kafana takma canımm ilk zmanlar bilmediğim bi duyguyu konuşulunca merak ediyordum korktuğum oluyordu ya olmazsa ya anlayamazsam diye amaa dediğim gibi istersen bide öyle dene belki oluur

Azra000 yaptıda ben pek bişey anlamadım 😄😄 aslında gayet iyi yaptı net ama boşaltacak dereceye gelmedim yani

9 gün sonra

Zeynep_ özür dilerim ama merak ettim sakıncası yoksa elinizle klitoris bölgenizi mi okşuyorsunuz nasıl kendiniz boşalıyrouanuz benim de sıkıntım var eşimden dolayı ihtiyacımı karşılayamıyorum

19 gün sonra

Birde kızlar birşey daha sorucam 🙈🙄
                bu hadi diyelim sürtünmeyle o hazzı yaşadımm yani boşalma deniliyorya boşalıyorsun sonra ayağa kalktığında böyle beyaz bi sıvıı akıyor çamaşırı değiştirdiğimde farkediyorumm böyle şeffaf değil baya bildiğin beyaz akıntı gibiii ve aşırı ıslak nedir peki o 🙄🙄🙄