Maria-23-f igze0101 valla tatlım ben çok sekse düşgün biriyim ama kocamla kavgalıyız üç dört ay oldu sekse hasretim 😭
PudraSekeri 3saat önce, 1buçuk saat sürdü her pozisyonu denedik çok zevkliydi🔥😁, bebek olmasa bi posta daha yapardık ama çocuk varken fırsat pek kalmıyor.
Biarkadasabakicaktim Az önce olduu ilki 15 dk 2. 1 saat wwuuwww🌋😍🔥💥 bu bi baskaydi kocammm harikalar yaratti. Sözde kavgaliydik konusmucaktum😂isten gelir gelmez yapistirdi duvara😍🔥 arada kavga ediyim ben bunla 😂
sporcuanne26 igze0101 cuma cumartesi bizim yogun geciyor cuma 3 posta attik dun 1 oldu bebegim uyandi ama cok iyiydi yarim saat surdu ben vol uzun sure sevmiyorum canim.yanmaya basliyo. Suan icerde beni bekliyor bakalm
igze0101 Agustosbocegi valla eşim beni biraz ezbere biliyor sanırım nelerden hoşlandığımi iyi bilir ve bende söylerim devam et şunu yap falan diye
Biarkadasabakicaktim Mickey esim gec bosaliuo😂 biraz yoruluyorum ama hosumada gidiyo😍 şekilden şekile giriyoruz😂
Mickey Biarkadasabakicaktim hahahha😂 e iyiymiş o zaman.geç olması daha iyi bence de zaten kadınların daha uzun sürüyor erkek erken gelince bir manası kalmıyo
Panda igze0101 2 gün önce oldu adam dayanamadı tabii kaç aydı olmuyordu o işler hamilelik falan derken sevişmeden sonrada bi baktım boynum mosmor🥴2 defa boşaldım aşırı zevk verdi eşimde bende çok ateşliydik😍🥰😜
Nayninayyy igze0101 bir saat mi bir kaç kere orgazm Mı çok yabancıyım böyle şeylere ☹️ Giriş gelişme sonuç dahil en fazla 20 dk
Deleted5 igze0101 2 hafta önce birlikte olmuştuk 1 saat sürmüştü defalarca boşalmıştm sonra da adet gördüm spiral takılı olduğu için adetim uzun sürüyor hala bitmedi🥺
Panda igze0101 19 gun var bitmesine sevistik falan ben onu rahatlatdim iste oyle oldu guzelce hasret giderdik☺️😍