Bal-_- ketenprenses bizim pek öyle fırsatımız olmuyor açıkçası göreve gidiyor pek evde olmuyor sabaha karşı geliyor mesela o saatte ben istemiyorum geri çevirmek biz de bu yani gün içinde olsun sabahın köründe ne işimiz var 😀
Ekoeco Yerli-yummymommy Evet bende öyle düşünüyordum restoran işi yapıyoruz ve pandemi bizi bitirdi doğumum zor oldu falan herşey üst üste geldi erkekler bizden daha hassaslar etkileniyorlar cinsel yönelimleri azalıyormuş ama çok kırgınım çok
Olivetti Yerli-yummymommy ben bazen reddediyorum ama o etmiyor sonra çenemle uğraşmaktansa işimi görüyor 😂
Gujkhkkn Nietzsche bız sevgılıyken çok steslıydım sadecr sevısıyorduk ılerıye gıtmıyorduk ama çok ısterdım azardım. Somdı öyle olmuyor esım hala ısteklı ama bnde öyle olmuyor zevk alıyorum sma orgszm olamıyorum
Nietzsche Gujkhkkn sevgiliyken yasak olduğunu bliyorsun,ve her dk görmüyorsun ya tabi ateşli oluyor. Eşin nasıl davranıyor ,seni memnun etmeye çabalıyor mu ?
Eliffatih Yerli-yummymommy benimki naza gelemiyor yaptın yaptın yapmadın ben istedğimde elini sürmüyor
Kirmizisarap Ekoeco sen de bendensin kader arkadaşım. Dedim bitti tamam cinsellik yok. Bu sabah adam azmış geldi becerdi gitti🤦 gerçi ben zevk almadım gerçi almaya da zaman yoktu ama🥴
Ekoeco Kirmizisarap Cinsel hayat sıkıntılıysa insan mutlu bile olamıyor önce ki haline dönmesi için dua ediyorun bian önce
Kirmizisarap Yerli-yummymommy biz sürekli naz yapıyoruz. İkimiz de sürekli reddediyoruz. Yani fazla naz aşık usandırır nokta 🙄
edaa1 Yerli-yummymommy oluyorum 4 senelik evliyiz bugüne kadar hiç reddetmedim 😃 çok azginim utanmasam adamın kucağında gezicem o derece 😂
Antisosyalmom Yerli-yummymommy her istediğinden yapmıyoruz yorgun oluyorum coğu zaman. Eşim de anlayışla karşılıyor. Onun da keyfi olmazsa beni geri cevirir normal yani bu durum 🤣
Antisosyalmom Yerli-yummymommy her istediğinden yapmıyoruz yorgun oluyorum coğu zaman. Eşim de anlayışla karşılıyor. Onun da keyfi olmazsa beni geri cevirir normal yani bu durum 🤣