Arkadaşlar üzerini soydum ateş düşürücü verdim 39 dan 38.5 e düştü ama 2 saattir soğuk kompres de uyguladığımız halde düşmüyor 38.5 tehlikelii mi ne yapmam lazm tecrübeli anneler yardımcı olun
38.5 derece ateş
semali42 benim kızım da aynı şekilde. Aşı oldu o mu yaptı anlamadık. Doktorumuz 38.5 sonrası tehlikeli demişti. Ama akşam ateş başladı bizim doktora da götüremedik. Soydum öyle yatıyor. 4 saatte bir ateş düşürücü verin.
semali42 kaç aylık canım asi sonrası mi oldu yoksa sebezsiz mi
semali42 diş 38 üzeri ateş yapmaz yapsada uzun sürmez yani 1 günü aşıyorsa mutlkaa doktora götürün enfeksiyon olabilir.
Tatataammm şükür kendine geldi canım doktorumuz Mart ayında aşısına gittiğimizde tahlilde bakacak herseyine şu an düzeldigi için o zamb bakalım dedi tşk ederim 💋
semali42 çok çok geçmiş olsun ateşten çok korkarımda ben bizim bebişte 3 gün 37 38 arası ateşten sonra doktora götürdüğümüzde solunum yolu enfeksiyonu çıkmıştı ilaçla antibiyotikle atlatmıştık o yüzden aklıma enfeksiyon geldi
Tatataammm Allah tüm bebekleri korusun bende çok korktum azı dişinden dolayı olur dedi doktor inşallah öyledir tabi bakalm tahlil verince netleşecek
Tatataammm çok teşekkür ederim bu arada 🤗