• Cinsellik
  • Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜

Azra000 aynennn orada sert bişeyin olduğunu düşün o esnada da bişeyler izlemen gerekiyormuş 🙈🙈🙈🙈🙈 ama cidden güzrl oluyo farklı hıssettim kendimi 🙈😃😃😃

Nietzsche çikolatasını sipariş ettim kahveye gerek duymadım daha etkiliyse keşke alsaydım. Artık bu son umudum zaten cinselliğe dair. bizim çevredeki tek tekel tanıdık🥴 bi çikolatasını deniyim olmadı kahve de sipariş ederim 🤷

Gknlll dus almak gerekiyor mu yapınca sonucta yine boşalma oluyor canım

Kirmizisarap çikolata en etkisiz olanı ama yinede belirgin etkisi oluyor , benim eşimde oldu . Bana hiçbiri etki etmiyor ,erkekler için olduğunu düşünüyorum. Dün enerji içeceğini içmişti ,az önce uyanmış eşim yanıma geldi bu işe yarıyor diyor😂 böylemi işe gidecen dedim 😂

Azra000 ben alıyorumm illaki birşey hissediyorsun canımm hani zaten istersin duş almayı😂😂 deneyecek misin

Nietzsche 🤭🤭🤭 bilseydim onu alırdım. Çikolatayı da kahvenin yanında vericem haberi olmayacak👹

Gknlll yok canım ya sadece merak ettim uğraşamam böyle şeylerle yaa , sen evli misin

Kirmizisarap olsun çikolata da etki etti bizimkine 😂sıvı formlar daha uzun etkili ama . Bu arada şuan çok kötü baş ağrısı varmış

Azra000 neyi bu durumu mu yok söylemem utanırım 🙄🙈 nası söylenebilir ki

Yorumcu-2 canım ben hiç kargoyla almadım ,trendyolda satıcıya sorabilirsin .bence kargocu bilse de sorun değil ,ona ne yani 😏