Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜
Nietzsche çikolatanın tadı nasıl ? Ve kahvenin içeriğini biliyormusunuz her ikisinin de zararlı bir şey var mı yani ve emzirenler kullana biliyor mu bayan ve erkek için ayrı ayrı mı ? Yoksa tek çeşit mi çok soru sordum 😁
Nietzsche baş agrısı genel olarak yapıyor mu ? Çikolata mı kahvesi mi peki ? Sizde yaptı mı ?
Pembedusler migren varsa çikolata yapar çünkü benim de migrenim var bu tarz şeyler hic kullanmadım ama normal bir çikolata bile yediğim de bas ağrısı yapıyor
- Düzenlendi
Bende siparis vermek istiyorum ama çekiniyorum zarar verirmi diye emziriyorum bide esimin vucudu hasas azıcık üzülse hemen göğüsünde kirmizi benekler cikiyor bir sürü korkuyorum o yüzden bide kargo konusunda çekiniyorum ici gözükürse diye evde esimin ailesiyle yaşıyorum utanırım
anlarlarsa tekelden hiç alamam zaten biraz daha araştırayım enniyisi
- Düzenlendi
Pembedusler içerik bitkisel emzirenler kullanamıyor ,çikolata en iyi tadı olanı😂biraz acı bitter gibi düşün . İçeriğmde zararlı birşey yok ginseng ve çakşır otu var ,baş ağrısı sanırm çoğu kişide yapıyor bende de hafif oldu ama tölere edilmeyecek kadar değil . Kadın erkek için ayrı grupları da yok aynı ürün 🙂
Nietzsche o zmn hemen çikolata almaya koşuyorum 😂😂
Kizlar bu çikolata kahve sizi azdırdı mi yani nsl ise yaradi bı anlatın birz🙈
Nietzsche canım sende nsl bı etki ediyo bn kullanım da azdiriyo mu yani😂🙈
Prensessannemm valla bende etki etmiyo pek eşim azıyor😂 bana çöküntü geliyor yiyince
Nietzsche valla ya umudm o cikolataydi😂
Prensessannemm sende mi isteksizlik var , dene bi istersen herkeste aynı olmayablir😊ben yemesem daha iyiyim şahsen . Eşinde problem varsa yedirebilirsin ama
Nietzsche aynn cnm bnde var bı deniyim bakalm😊
Prensessannemm dene bakalım inş işe yarar 😊
Nietzsche kadınlarda işe yarıyor mu
Delimiyimneyim64 aslnda kadınlarda işe yarayacağı söyleniyor ,bende birşey değiştirmiyor
Nietzsche bende de yaramaz kesin 😄