• Cinsellik
  • Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜

Nietzsche çikolatanın tadı nasıl ? Ve kahvenin içeriğini biliyormusunuz her ikisinin de zararlı bir şey var mı yani ve emzirenler kullana biliyor mu bayan ve erkek için ayrı ayrı mı ? Yoksa tek çeşit mi çok soru sordum 😁

Gknlll nişanlısınız ya niye nişanlısınız ile yaşamıyorsunuz diyorum kuzum istemior mu yasamak

Pembedusler migren varsa çikolata yapar çünkü benim de migrenim var bu tarz şeyler hic kullanmadım ama normal bir çikolata bile yediğim de bas ağrısı yapıyor

Bende siparis vermek istiyorum ama çekiniyorum zarar verirmi diye emziriyorum bide esimin vucudu hasas azıcık üzülse hemen göğüsünde kirmizi benekler cikiyor bir sürü korkuyorum o yüzden bide kargo konusunda çekiniyorum ici gözükürse diye evde esimin ailesiyle yaşıyorum utanırım
      anlarlarsa tekelden hiç alamam zaten biraz daha araştırayım enniyisi

Pembedusler içerik bitkisel emzirenler kullanamıyor ,çikolata en iyi tadı olanı😂biraz acı bitter gibi düşün . İçeriğmde zararlı birşey yok ginseng ve çakşır otu var ,baş ağrısı sanırm çoğu kişide yapıyor bende de hafif oldu ama tölere edilmeyecek kadar değil . Kadın erkek için ayrı grupları da yok aynı ürün 🙂

Azra000 ha evet anladımm ben bunu keşfettkten sonra yaşadık çok açık birdn söylemiyorum onaada😂😂 ama daha ileriye gitmedik hiç sadecd sürtünme gibi düşün 🙈🙈😂

Kizlar bu çikolata kahve sizi azdırdı mi yani nsl ise yaradi bı anlatın birz🙈