• Cinsellik
  • Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜

Kızlar bu markanın kahvesi,enerji içeceği ve çikolatası var . Bu konuda çok post açıldığı için ben tek ve toplu post açmak istedim. Deneyimlerimi yazacağım. Çikolatası etkili fakat birkaç saat sürüyor . Erkek oturduğu yerde erekte oluyor . Kahvesi çikolatanın çok çok üstünde . Akşam kullanmıştık diğer sabah eşim hala erekte olarak geziyordu . Bu akşamda enerji içeceğini deneyeceğiz , deneyimlerimi yazarım 😊 bu arada ben kendime göre yorumladım ,herkeste aynı etkiyi verir mi bilemem:)

seksirella canım aslında diyerek değilde tekelden mesela alkol almaya gittiğinde eşim kenarda masada görüp alıp poşete atıyor 😂 öyle sorgu sual yok ,fiyatlarını ben bilmiyorum eşime soruyorum o da bilmiyor direkt alıyor. Ama çikolata sanırım 6 ya da 7 tl arası birşeymiş. Trendyola bak fiyat hakkında bilgi edinebilirsin 🌸12 li satılıyor orda

Olivetti kajahsldndbsm😂biliyosun alkollüyken pek detay hatırlamam😂 bu arada senin detaya ihtiyacın yok çok yakından tanıyosun markayı😂

Olivetti şu nitelemelerin beni benden alıyor 😂 yaz bildiklerini de herkes faydalansın boşa açmadık postu 😂

Nietzsche alev 🔥 alacak desene 😀 yorumları bekliyoruz enerji içeceği ile ilgilide 😀

Nietzsche Normalde de zaten azgınız günde iki üç yaparız 😅😅 ama eşimin bu gelişinde denemek istiyorum 🤣🤣🤣 sonuç ne olacak çok merak ediyorum

Bal-_- tadı iğrenç onu belirtiyimde 😂😂viskiyle karıştırdık artı redbulla 😂😂hiçbi şekilde gideri yok

Bal-_- bizim 2 güne bir böyle ya ,özelliği kalmadı😂adama özel gece geçirmek istermisin diyorum nasıl diyor . İçkili falan diyorum. Öyle özel mi oluyor diyor 😂😂sen düşün çıtayı nereye çıkardığımızı

Nietzsche ya çokca merak ediyorum 😃 sanırım beni ikna ettiniz sipariş vermem için 😅