MorEflatun Bakiyo bence bireylere aniden biri gelmesin diye kitliyodur benim esim kapıyı kitlesel kapıyı kirarim ben tuvalete bile gidince kapi açıktır ikimizdede
MorEflatun Nietzsche normalde kitliyorum ben ama tuvalet benim odamda oldugundan kitlemiyorum evebeyin banyosu var odada
dolapfaresi Olivetti ben tuvaletteyken deprem falan olur diye korkuyorum o yüzden hiç kitlemen kacabileyim diye 😂🤣
MorEflatun Nietzsche bende telefonunuz gitsem canim sıkılıyor 😂😂 telefonlada zaman nasil geçiyor anlamıyorum baya kalıyorum o yüzden gidince esim telefonu bırak git diyo yoksa gelmessin sen 😂😂
Slinszr ZeynepSare9485 alsın anahtarı kapıda bırakmasın arkadaşın gece uyuduğuna inandırsın gitsin bassın aniden bişeyler karıştırıyor sanki kocası
KirmiziOjeli ZeynepSare9485 tabii ki bi işler karıştırıyo namazda niyazda olanlar bişey yapmıyo mu sanıyor arkadaşınız 😅 baya anormal bi durum iş karıştırmıyo olma ihtimali sıfır
MorEflatun Nietzsche 😂😂 dalıyorum bazen ben bile bakıyorum yarim saat olmuş ömrümün yarısı tuvalette yarisida banyoda geçiyor 😂😂
KirmiziOjeli Esmerimmm aynısını düşündüm ben de olsam pcyi görecek şekilde gizli kamera koyar izledim en azından boşarken elimde delil olurdu çünkü bişeyler çeviriyo 🥲