Slinszr ZeynepSare9485 alsın anahtarı kapıda bırakmasın arkadaşın gece uyuduğuna inandırsın gitsin bassın aniden bişeyler karıştırıyor sanki kocası
KirmiziOjeli ZeynepSare9485 tabii ki bi işler karıştırıyo namazda niyazda olanlar bişey yapmıyo mu sanıyor arkadaşınız 😅 baya anormal bi durum iş karıştırmıyo olma ihtimali sıfır
dolapfaresi Olivetti ben tuvaletteyken deprem falan olur diye korkuyorum o yüzden hiç kitlemen kacabileyim diye 😂🤣
MorEflatun Nietzsche normalde kitliyorum ben ama tuvalet benim odamda oldugundan kitlemiyorum evebeyin banyosu var odada
MorEflatun Nietzsche bende telefonunuz gitsem canim sıkılıyor 😂😂 telefonlada zaman nasil geçiyor anlamıyorum baya kalıyorum o yüzden gidince esim telefonu bırak git diyo yoksa gelmessin sen 😂😂
MorEflatun Nietzsche 😂😂 dalıyorum bazen ben bile bakıyorum yarim saat olmuş ömrümün yarısı tuvalette yarisida banyoda geçiyor 😂😂
KirmiziOjeli Esmerimmm aynısını düşündüm ben de olsam pcyi görecek şekilde gizli kamera koyar izledim en azından boşarken elimde delil olurdu çünkü bişeyler çeviriyo 🥲
Sedaa ZeynepSare9485 abdestli namazli insanlar öyle şeylere bakmaz diye bi kural yok 😂 insan sonuçta,nefs diye birsey var, canı çeker bakiyordur. Yoksa durduk yere insan kapıyı niye kilitlesin
Panda ZeynepSare9485 Neyese bakiyodur yada kimlese konusuyodur aklima baska bisey gelmedi nedense kapiyi kitleyince🤷♀️