ZRaporu arkadaşımda diyoki daha önceden söyleseydi belki ona inancım olabilirdi bencillik yaptı kendisini düşündü kavga etmesem söylemeyecekti bile diyo yani kendini düşünen adam beni ileridede düşünmez diyo çok üzgün off bilmiyorum ya nasıl düzelicek ama öyle böyle değil baya büyük sevgi var bence çocukta kabul etmeli bi şekilde tedavi olmayı

Nslhnftr şahsen ben edemezdim yani şöyle empati yaptım çok şükür bi evladım var ya o olmasaydı tamam onu evlatlık gibi yollarla halledersin diyelim peki eşinle arandaki o bağ cinsellik yatak odan özelin bunlar ne olacak rabbim kimseyi bu şekilde sevdiği insanla sınamasın

Bizim bi akrabamız vardi kızı görücü usulü evlendirilen evlendigi cocuk ta böyleymiş sertleşme olmuyormuş kiz bakire bir şekilde annesinin evine döndü hala bekar kaç yıl geçti çok kızdım bende neden söylememiş diye cocuk basta istemeseydi kızında hayatı mahvolmazdi simdi düzgün bi yuvasi olurdu olan kıza oldu arkadasiniz evlense bile ilerde çok kavga ederler erkek kendini yetersiz hissedilen ve esine kotu davranacak kavga edecek en iyisi bastan ayrılmak yada tedavisi vardır umarım ne deyim çok üzüldüm o kadar emek boşa gidecek

Cemrerana adamın yaptığı çok büyük bencillik en baştan herdeyi anlatmadı gerekirdi kıza yani ayda bir bile olsa ilişki önemli hiç olmadan olmaz gibi

dolapfaresi ona sorsanda kendine bencil değilde kaybetme korkusuyla savunmuş ama tamamen heba olan 4 yıl ve duygular hayal kırıklığı

Cemrerana öyle de erkeklik gururu meselesi işte 😒 sağlık problemi kınamıyorum ama başkasının hayatıyla oynamakta ne biliyim, vebal almak. Her genç kızın mutlu bir evlilik hayali var, onuda kimsenin elinden almaya hakı yok.

KirmiziOjeli şüphelendim tabi Bi erkek bu kadar zaman nasıl olurda durabilir hiç bişey bulamadım gece telefonunu kurcaladım bilgisayarı alt üst ettim ama yok bişey bulamadım ya çok iyi gizliyor ya ben salağım bulamıyorum

Brn aynı durum benimde başıma geldi benimde 2,5 yaşında 1 oğlum ve 5 aylık bir kızım var kızıma kadar her şey iyiydi yani ben öyle sanıyordum en azından ayda 1-2 kere olurdu ya olmazdı ve kızıma hamile kalmak istedikte yaklaştı eşim yalnızca her gün hamile kaldım ilişkimiz 0 oldu hamileyim diye kurcalamadım ama bebeğim doğalı 5 ay oldu 2-3 kere anca oldu ilişki oda ben kavga ettim hep bana yaklaşmıyorsun beni aldatıyormusun felan ama bizde büyü meselesi var🤦🏻‍♀️ Nisan ayından sonra hall olucak anca kaynanam evimize gittiği zaman eşimede söyledim anca o zamana kadar sabr ederim ilişkimiz düzelmezse boşanıcam diye

Cemrerana çok zor bi durum tedavisi varsa eğer onun yanında olup bu durumu beraber aşabileceğimizi söyleyip ona destek olur yanında olurdum . Ama eğer tedavisi yoksa ayrılırdım evliliğin % 70 80 i cinsellik . E Buda olmayınca ister istemez tartışmalar artacak ve kadın dışarıda arayacak evliliğinde bulamadığını .

Cemrerana Yolun başındayken ayrılsın bu böyle gitmez🤷‍♀️

Cemrerana e madem erkekliği yok ne demeye nişanlanmış kızın hayatını karartacak, bencil herifin tekiymiş iyiki denemiş kızcağız bence derhal ayrılsın

Cemrerana çok sevindim arkadaşınızın adına çok iyi bi karar vermiş. Allah iyi ve doğru insanla karşılaştırsın bundan sonraki seçimlerinde 🌱