Ya ben işin içinden çıkamadım sizlere sorayım dedim fakülteden bi kız arkadaşım aradı bugün beni cemre acil konuşalım diye tamam anlat dedim olmaz buluşmamız lazım neyse bana gel dedim geldi kız iki gözü iki çeşme noldu dedim bu kız nişanlı pandemiden dolayı düğünü temmuza attılar çoktan evlenecekti yoksa nikahıda haziranda neyse bu nişanlısına süpriz yapmış işte ev tutmuş kutlama falan çünkü kız diyoki 4 yılda öpüşmedik bile gay falan sandım çok duygusuz dedi neyse evdeler kız merakından yakınlaşmak istemiş çocuk itmiş bunu noluyor falan kavga etmeye başlayınca çocukta ben iktidarsızım hiç kalkmıyor cinsel hayatım sıfır 27 yaşındayım hiç boşalmadım ayrıca ilişkiye girecek kadar bile bi organım yok demiş kızada göstermiş kız şokta neyse sonra konuşalım düşünmem gereken şeyler var diyip ayrılmış yanından bana gelince anlattı bende dra gitsin tedavi olsun yoku bulunur dedim ya ben nasıl yaparım ömür nasıl geçer en önemlisi anne olamıcam dedi kızada hak verdim bilmiyorum düşün bakarız dedim kız gitti şimdi napsın sizce seviyolarda birbirlerini çok zorluklarla nişanlandılar bi akıl verin kızlarda şu kıza bi yardımcı olalım şahsen ben üzüldüm ne diyeceğimide bilemiyorum ha ben olsam ne yapardım ondan da emin değilim 😬
Olay var kızlar koşun 🙄
Cemrerana tedavisi varsa olsun ama yoksa diyelimki evlendiler cok gecmeden bosanirlar askta bir yere kdr .cinsellik yemek icmek kdr onemli sonucta.esimde bir problem yok ama uzun sure yapmayinca nasil kavgalar oluyor kisacasi bu olay askida ,sevgiyide bitirir soyleyeyim.
Zor bi durum kız için de erkek içinde ihtiyaç bu eğer arkadaşında tedavi için sabır tahammül yoksa ayrılsın derim
Eger kızı gercekten seviyorsa onun için tedavi olur vardr illa ki bir çözümü
Cemrerana sadece iktidarsız olsa belki tedaviyle çözülürde cinsel organım ilişki yaşayacak kadar bile yok demiş. Evliliğin çoğu cinsellikten oluşur cinselliğin kötü olduğu yerde evlilikte uzun sürmez bi taraf illa dışarı yönelir ya da boşanırlar çünkü çocuk illa mutsuz olacak yapamadığı için kafaya takacak e kız zaten hiçbişey yaşayamacak merak edecek dışarıyı vs vs daha biton şey sayarım. Ben olsam devam edemezdim sanırım aşk sevgi falan herşeyin üstesinden gelmez evliliklerde
Rose_ bencede düşün yani arkadaş gibi aynı evin içinde eşinle ..
hayatbazencok banada öyle geliyor
Balimcanim kızın sabrı var canım diyorum ya çok çetrefilli oldu nişanlanmaları kız hep çaba sarfetti ama araştırdığına göre boyutuyla ilgili bi tedavi yok olmayan şeylede nasıl ilşki olucak bilemiyorum
Tarcinlikek90 inşallah hiç duymadım ama varmıdır acaba bi çözümü ki olsa çocuk yıllardır bulurdu heralde bi yolunu
Cemrerana ya bence sevgide Bi yere kadar sürer ben 3 yıllık evliyim evlilikten önce 8 senelikte birlikteliğimiz var şimdi bide bebeğim var hamilelik dönemi falan derken eşim hiç yaklaşmadı hadi hamileyim diye yanaşmadı dedim doğumdan sonra hadi erkeklerde depresyona girer dedim 8 aylık bebeğim 3-4 kere birlikte olduk ama artık sevgi bi yere kadar diyorum boşanmayı düşünüyorum şahsen boş yere oturacaksam babamın evinde otururum kim kınarsada kınasın yani cinsellikte Bi evlilikte olması lazım arkadaşınla ayrı bi eve çıkmıyorsun sonuçta bence hiç evlenmesin yakmasın kendini
KirmiziOjeli ki kızda daha önce kimseyle birliktelik yaşamamış bi kız illaki merak edecek
Brn yaaa üzüldüm senin adınada eşinle bu konuyu konuşmayı denedinmi çocukta varmış
Cemrerana konuştum kabul etmiyor hiç birşeyi bende Bi süre daha bekleyecem olmasa boşanacam (yani demem oki arkadaşınla paylaşacaksan bu yazıyı ona okut 11 senelik ilişkim ve 8 aylık Bi bebeğim var ha eşimi sevmiyormuyum seviyorum ama inanki sevgi kurtarmıyor şu süreçte 17 aylık sürede şunu anladım gerçekten eşleri birbirine bağlayan cinsellikmiş şimdi ben kabul ederim seviyorum diyebilir ama sonrası emin olki ister olmayınca huzursuzluk çıkar bence yol yakınken vazgeçsin
Çok zor Allah doğru yolu bulmanıza yardım eder insallah
- Düzenlendi
Cemrerana aynen aldatır zaten ilerde büyük ihtimal cinsellik olmadan olmaz net yol yakınken dönmeli çocuğun bunu nişanlanmadan önce söylemesi gerekirdi ayrıca nerdeyse kızın başını yakacakmış zorda kalmasa söylemeyecekti demekki
Brn böyle erkekleri anlamıyorum noluyo çocuk olunca yani. Hiç şüphelendin mi başkası olmasından falan ?
Cemrerana üroloji bolumunr bi gorursun belki vardr
- Düzenlendi
Cemrerana çocukta genetik bozukluk olabilir bu yüzden çift cinsiyetli olabilir mi acaba diye düşündüm. Doktora gidip gerekirse psikolojik gerekirse fiziksel muayene olmalı. Eğer aşk varsa bunlar aşılır. Hazirana kadar tedavide bile yol kat eder. Kesinlikle doktora gitmeleri şart. Tabi bu durumun arkadaşınızda yarattığı psikolojik durum yani yaşadığı sahneler hayatı boyunca aklında olacak. İster istemez evlense bile evliliğinde bunu yansıtacak. Sağlıklı bi evlilik olmayacak bu yüzden de.